نگذارید حسرت خورش بامیه به دلتان بماند
۳۳۹۲۹۰
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۸
۲۱۹۱۰ 
خورش باميه با چاشنی تمبر هندی
اگر فوت و فن‌ هاي پخت و حتي پاك كردن بامیه را بدانيد و با طعم‌ دهنده‌ هاي ترش‌ مزه آن را طعم‌ دار كنيد، مطمئن باشيد حسرت سال‌ هاي بدون باميه را خواهيد خورد!
مجله آشپزی مثبت - فريده روستا: باميه از آن جمله سبزيجات پرخاصيتي است كه خيلي‌ها به‌خاطر بافت لعاب دار آن پس از پخت، چندان تمايلي به خوردنش ندارند. در حالي كه اگر فوت و فن‌هاي پخت و حتي پاك كردن آن را بدانيد و با طعم‌ دهنده‌ هاي ترش‌ مزه آن را طعم‌ دار كنيد، مطمئن باشيد حسرت سال‌ هاي بدون باميه را خواهيد خورد!

مواد لازم براي 4 نفر


  • 750 گرم باميه
  • 500 گرم گوشت بدون استخوان خورشي
  • 1 عدد پياز درشت
  • 4 حبه سير
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگي
  • 200 گرم تمبر هندي بدون پوست ترش
  • 1 ق چ زردچوبه
  • به مقدار لازم روغن و نمك
  • 1 ق چ ادويه غذا
  • آب جوش به میزان لازم

خورش باميه با چاشني تمبرهندي

طرز تهیه:

1. گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كرده و بشوييد. پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكه‌هاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.

2. در اين فاصله تمبرهندي را داخل كاسه‌اي ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد. سپس باميه‌ها را پاك كنيد و بعد از شستن آماده بگذاريد.

3. وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. بعد باميه‌ها را بيفزاييد و بگذاريد همراه گوشت و رب تفت داده شوند.

4. سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت و باميه اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم يك ربع حرارت ببيند.

نكته:
اگر احساس مي‌كنيد يك استكان آب كم است، مقدار آب را بيشتر كنيد. فقط توجه داشته باشيد آب اين خورش نبايد زياد باشد.

5. در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندي را از صافي عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بريزيد. بعد از حدود 15 دقيقه هم حرارت را خاموش كنيد.

فوت‌وفن


اگر به خاطر لعاب و لزج شدن باميه بعد از پخت اصولا باميه دوست نداريد، باميه‌هاي ريز را انتخاب كرده و فقط نوك چوب آنها را ببريد و با آنها اين خورش را درست كنيد. مطمئن باشيد مشتري مي‌شويد.

از كجا بخريم؟


 تمبرهندي را در بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي‌اي كه در سوپرماركت‌ها يافت مي‌شوند، تهيه كنيد. ادويه غذايي را از عطاري‌ها و ادويه‌فروشي‌ها تهيه كنيد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:04 - 1395/03/29
برای این که خوشت بامیه لزج نشه باید اول بامیه هارو در روغن سرخ کنیم و بعد به خورشت اضافه کنیم در این صورت به هیچ عنوان لزج نمیشه
Iran, Islamic Republic of
16:21 - 1395/03/30
واااای من عاشق این خورشت ام ..خخییییییییلللللیییی دوستش دارم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج