«رُست بیف فلفلی» را با حوصله درست کنید
۳۵۹۰۱۲
۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۷
۱۴۳۳۵ 
اگر مشکلی با خوردن غذاهای تند ندارید، امروز که روز تعطیل است و حوصله و وقت بیشتری برای آشپزی دارید، این رست بیف فلفلی را درست کنید. رست بیف فلفلی را به سبک زیر تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید...
وب‌سایت شور و شیرین: اگر مشکلی با خوردن غذاهای تند ندارید، امروز که روز تعطیل است و حوصله و وقت بیشتری برای آشپزی دارید، این رست بیف فلفلی را درست کنید. رست بیف فلفلی را به سبک زیر تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید...
 
مواد لازم

  • فلفل‌سیاه نیمكوب 1 قاشق سوپخوری
  • فیله‌ی گوساله 500 گرم
  • روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
  • جعفری درشت‌خردكرده یك‌دوم پیمانه
  • پیازچه‌ی خردكرده یك‌چهارم پیمانه
  • سس خردل 2 قاشق سوپخوری

رُست بیف فلفلی
 
طرز تهیه

1. فر‌(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید، فلفل را روی كاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا كاملاً آغشته به فلفل شود.

2. حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ كنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید.

3. سپس آن را با فویل بپوشانید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون سبزی‌ها را روی كاغذ پخش كنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول كنید.

4. اینك رست‌بیف آماده‌ی میل كردن می‌باشد. همچنین می‌توان آن را حلقه‌حلقه كرد و روی نان كره‌ای قرار داد و با كمی شاهی و سس خردل میل كرد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج