نان با زیتون، گوجه و رزماری
۳۶۴۷۹۰
۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶
۷۹۸۱ 
نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم...
وب‌سایت آشپزباشی: نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم
 
 مواد لازم:
 
  •      آرد  ۵۰۰ گرم
  •     آرد سمولینا ۱ قاشق غذاخوری
  •     خمیرمایه ۱۴ گرم
  •     روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
  •     زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
  •     گوجه خشک شده ۱۵۰ گرم
  •     رزماری ۳ شاخه
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم

 نان با زیتون، گوجه و رزماری

 طرز تهیه:

1. آرد را با آرد سمولینا، خمیر مایه و قدری نمک ترکیب کنید.روغن زیتون را با 320 میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید. میان آرد را با دست گود کنید و مواد مایع را به تدریج به آن اضافه کنید و با چنگال با هم ترکیب کنید.

2. خمیر را گرد کنید، روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و برای 10 دقیقه ورز دهید ، تا کشدار شود. دیواره های کاسه ای را آردپاشی کنید، خمیر را در آن گذاشته و برای 30 تا 60 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

3. از قبل فر را با حرات 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر ور آمده را در سینی (28 در 20 سانتی متری) چرب شده قرار دهید و بر روی آن کمی نمک بپاشید. انگشتانتان را چرب کنید و خمیر را در قالب باز کنید.

4. گوجه خشک و زیتون ها را در خمیر فرو کنید به حالتی که بخشی از آن ها بیرون از خمیر باشد. بر روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید و برگ های رزماری را روی سطح خمیر بریزید.

5. بر روی خمیر کمی روغن زیتون بپاشید و آن را برای حدود 30 دقیقه، تا نان طلایی و مغز پخت شود، در فر داغ قرار دهید. نان را از سینی خارج کنید، آن را برش دهید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی نان با زیتون، گوجه و رزماری :

1- از یک قاشق غذاخوری سر پر آرد سمولینا استفاده کنید.

2- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

3- هسته های زیتون ها را جدا کنید و یا از ۷۵ گرم زیتون بدون هسته استفاده کنید. زیتون را ورقه ورقه کنید.

4- برگ های رزماری را از شاخه جدا کنید.

5 خمیر باید بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج