خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی
۳۶۸۹۱۲
۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷
۱۰۴۹۰۹ 
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.

برترین‌ها: ایران ما پر است از شهر‌هایی که هرکدام غذا‌های محلی خوشمزه و منحصربه‌فردی دارند. یکی از این غذا‌های خیلی خوشمزه و خوش‌آب‌و‌رنگ خورش خلال بادام کرمانشاهی است. کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می‌دانند که یکی از خوشمزه‌ترین و بی نظیرترین خورش‌های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یک‌بار هم شده آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • گلاب ۵ قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۱ فنجان
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  • زرشک ۱ لیوان
  • چوب دارچین ۱ تکه کوچک
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری


خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

طرز تهیه:

۱. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

۲. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۳. پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

۴. چند دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود ۱۰ دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس ۵ دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و ۱۵ دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).

۵. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

۶. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.

خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی

فوت و فن:

  • برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
  • اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
  • دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
  • در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
  • برای این غذای محلی بهتر است از زرشک سیاه کرمانشاهی‌ها استفاده کنید، ولی حواستان باشد که در استفاده از آن زیاده‌روی نکنید تا خورش خیلی تیره نشود.
  • در استفاده از رب گوجه فرنگی زیاده روی نکنید، چون طعم خورش را عوض می‌کند و طعم غالب می‌شود.
  • در آخر می‌توانید از مقداری خلال بادام و پسته هم برای تزئین آن استفاده کنید.
انتشار یافته: 18
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
14:56 - 1398/05/07
تیتر اغراق آمیز
بی نظیر ترین خورش ایرانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خیال
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۷
تو دوران دانشگاه این رو به خورد ما میدادند و کلی هم دعوا بود بر سر ندادنش که اصلا به ما محل ندادند و حذف نکردند
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
باید امتحانش کنی
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
از کی تا حالا به دانشجوی یه لا قبا ، خورش خلال میدن با این همه هزینه بالا... عزیزم شما خورش خلال قلابی به خوردت دادن و نقهمیدی . گوشت یخی با خلال بادوم زمینی درجه 3.
United Arab Emirates
18:06 - 1398/05/07
فوق العاده خوشمزه هستش،ولی حیف چون خیلی خیلی گرون درمیاد.
Iran, Islamic Republic of
18:15 - 1398/05/07
کرمانشاه چیش خوبه که خورشتش خوب باشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
چرا بده ؟مگه رفتی؟
mohamad
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
چرا توحین میکنی
مگه تو اصلا از تاریخ کرمانشاه خبر داری
وقتی کرمانشاه بوده تو هنوز نبودی
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
عزیزم . کرمانشاهی بودن لیاقت میخواد که نداشتی
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
اتفاقا من در کرمانشاه این خورشت را خوردم خیلی خوشمزه است و خودم هم درست کردم
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۴
یه موقع این حرفتو پیش یه کرمانشاهی نگی هااااااا... که اگه بگی بجای خورش خلال یه چیز دیگه میده بخوری... مزش هم حسابی یادت می مونه
Iran, Islamic Republic of
18:57 - 1398/05/07
این دستور پخت رو کی گفته واقعا؟!!!!! گوشت گوسفند؟؟؟؟؟ باید گوشت گوساله باشه،خلال رو باید با گوشت تفت داد تا نرم بشه، زرشک باید سیاه باشه،تفت داده بشه وده دقیقه قبل از سرو اضافه بشه،آب اول گوشت باید دور ریخته بشه تا خورش شفاف بشه
پاسخ ها
دنیا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
کاملا درسته . خلال رو باید با گوشت تفت داد و پخت . مگر اینکه خلال بادوم زمینی باشه .که توی ده دقیقه اخر باید اضافه کرد.
Iran, Islamic Republic of
00:18 - 1398/05/08
خیلی خوشمزس باید امتحان کنید بنظرم،اگر هم بتونین برین کرمونشاه این غذا رو بخورید که دیگه خیلی بهتره طعمشو احساس میکنید اگر هم رفتید بنظرم دنده کبابشو رو امتحان کنید
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
خونگیش خیلی خوشمزه تر از رستورانیشه
Romania
22:20 - 1398/05/08
زرشک سیاه استفاده میشه نه قرمز
Iran, Islamic Republic of
13:53 - 1398/05/13
به نظر خوشمزه میاد امتحان میکنم
Iran, Islamic Republic of
09:49 - 1398/05/14
دوست کرمانشاهی من برام پخت و هرگز طعم و مزه و رنگ و بوی این خورشت عالی رو فراموش نمیکنم ، حیف رفت کرمانشاه دور شد ازم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج