دهانتان از این لواشک ها آب می افتد
۳۶۹۶۵۹
۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
۹۷۱۰ 
لواشک زردآلو
تابستان فصل درست کردن لواشک است. من که کسی را تا به حال ندیده ام که بتواند از لواشک بگذرد. بنابراین تا تابستان تمام نشده این لواشک های زردآلوی خوشمزه را حتما درست کنید.
وب‌سایت دست ساز: تابستان فصل درست کردن لواشک است. من که کسی را تا به حال ندیده ام که بتواند از لواشک بگذرد. بنابراین تا تابستان تمام نشده این لواشک های زردآلوی خوشمزه را حتما درست کنید.

مواد اولیه :

  • زردآلو (3) کیلوگرم
  • شکر (1/2) پیمانه

طرز تهیه لواشک_زردآلو

طرز تهیه:


1-مواد اولیه را آماده میکنیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

2-زردآلو هارا نصف میکنیم و روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت 25 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه سلسیوس می گذاریم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

3-پس از گذشت 25 دقیقه سینی را از فر در می آوریم و به مدت 15 دقیقه می گذاریم خنک شود و سپس زردآلو ها را درون مخلوط کن میریزیم تا کاملا یک دست شوند.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

4-سپس پوره زرد آلو را درون ظرف گودی می ریزیم و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر حل شود. سپس پوره را درون آبکشی یا توری های نازک میریزیم و با لیسک صاف میکنیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

5-سینی را با دو لایه کاغذروغنی(و یا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی میریزیم و به مدت یک روز الی سه روز در سینی را در آفتاب ویا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. ویا می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌ایم به مدت 2 ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

6-پس از خشک شدن با قیچی مطابق شکل لواشک ها را برش می دهیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

7-و سپس لواشک هارا رول می کنیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:35 - 1395/06/04
عالی بودند لطفا اگه میشه انواع غذاهای گوشتی رو به ایمیلم بفرستید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج