آشپزی آسان با میگو و قارچ در خمیر فیلو
۳۷۷۱۹۶
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴
۸۷۴۴ 
میگو و قارچ در خمیر فیلو را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.
 وب‌سایت شور و شیرین: میگو و قارچ  در خمیر فیلو  را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.
 
مواد مورد نیاز:

  • خمیر فیلو به تعداد لازم
  • كره‌ی آبكرده 125 گرم
  • پرك بادام یك‌ چهارم پیمانه
  • میگوی درشت 36 عدد
  • آب  دوسوم پیمانه (160 میلی‌لیتر)
  • برگ بو چند عدد
  • دانه‌ی فلفل سیاه 3 عدد
  • كره 15 گرم
  • قارچ خردكرده 100 گرم
  • آرد 2 قاشق سوپخوری
  • شیر یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)
  • پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
  • خامه‌ی ساده یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

میگو و قارچ در خمیر فیلو
 
طرز تهیه:

1. خمیر فیلو را به قطعات 20 سانتیمتری ببرید تا 16 عدد خمیر مربع شكل داشته باشید.

2. آنگاه هر دو ورق را پس از مالیدن كره، روی هم قرار دهید و در وسط آنها 2 قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید.

3. سپس دو طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. بعد آن را رول كنید. به همین ترتیب 8 بسته از خمیر و مواد میانی فراهم آورید.

4. حالا آنها را روی سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید، بادام بپاشید و در فر گرم‌شده، با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی خمیر طلائی‌رنگ شود، بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

1. میگو، ‌آب، برگ بو و دانه‌ی فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و میگو بپزد. كره را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق آب كنید.

2. آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید. حالا شیر را درون تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط بجوشد و كاملاً غلیظ شود.

3. اكنون آن را از روی اجاق بردارید. پیازچه، خامه و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید و پس از خنك شدن مصرف نمائید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج