رول مرغ شکم پر با سس گوجه
۳۹۹۵۵
۲۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۵
۲۳۸۵۹
گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و 1قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی ایده آل: 

رول مرغ شکم پر با سس گوجه

مواد لازم
  •  اسفناج: 1 پیمانه
  •  پیاز ریز: 2 پیمانه
  •  پودر نان: 1 پیمانه
  •  هویج ریز:  یک دوم پیمانه
  •  پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
  •  سیر: 1 عدد
  •  تخم مرغ: 1 عدد
  •  آب مرغ: یک و یک دوم پیمانه  
  • فیله مرغ: نیم کیلو
  •  گوجه فرنگی: 2 پیمانه  
  • پیاز: 2  قاشق سوپ خوری
  •  فلفل سیاه:  یک دوم قاشق چایخوری  
  • سیر: 1عدد                                   
  •  گردوی  پودر شده: یک دوم پیمانه
  •  آویشن، نمک، فلفل قرمز، پودر سیر،  دارچین، پاپریکا:  به میزان لازم

روش تهیه:


1 - فیله مرغ را کمی با پشت چاقو بکوبید تا کمی فیله باز و تخت شود. در ظرفی دیگر اسفناج ، پودر نان ، پنیر پارمزان و تخم مرغ و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید. 

2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی فیله مرغ قرار دهید و سپس آن را رول کنید طوری که مواد از میان آن بیرون نزند و سپس با خلال های چوبی کوچک جمع کنید.  سپس آن را در فر 180 درجه برای مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مرغ پخته شود.

روش تهیه سس : 

1- گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و 1قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید. 

2- در ظرفی دیگر پیاز ریز شده را در 1 قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بگذاریدتا نرم شوند. سپس هویج پخته شده ریز و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و کمی تفت دهید تا نرم شوند و بلافاصله از حرارت برداشته و به مواد گوجه بالا بیفزایید و بگذارید تا مواد یکدست شوند. 

3 - فیله‌های مرغ پخته شده در فر را در سس ریخته و 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد مزه دار شوند. 

4- سپس سرو نمایید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
13:16 - 1391/11/01
چگونه جوانی ودراتمدیدکنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج