طرز تهیه مافین هات داگ؛ میان وعده‌ای با سس قرمز
۴۴۳۵۴۰
۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۵
۱۴۰۰۷ 
مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار آسان و سریع دارد. این مافین ها را با سس قرمز نوش جان کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
وب سایت ایران کوک: مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار آسان و سریع دارد. این مافین ها را با سس قرمز نوش جان کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
 
مواد لازم:

  •     کره آب شده 1/2 فنجان
  •     شکر 1/2 فنجان
  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
  •     آرد ذرت 1 فنجان
  •     آرد 1 فنجان
  •     نمک 1/2 قاشق چایخوری
  •     هات داگ 8 عدد
  •     باترمیلک 1 فنجان
 
مافین هات داگ

طرز تهیه:
 
1-فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید، سپس باترمیلک را به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

2-در کاسه دیگری جوش شیرین، آرد ذرت، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس این مواد را در دو نوبت به کاسه اولی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

3-کف یک قالب مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از خمیر ذرت داخل هر قالب بریزید. هات داگ ها را به قطعات 2-3 سانتی برش بزنید و وسط هر خمیر یک تکه هات داگ قرار دهید. دقت کنید که بیش از حد خمیر داخل قالب نریزید زیرا مافین بعد از پخت کمی افزایش حجم خواهد داشت.

4-قالب مافین را به مدت 8 الی 12 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ذرت برشته و طلایی شود. سپس قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس مافین ها را از قالب خارج کنید و نوش جان کنید. این مافین ها را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از سرو حدود 20 الی 30 ثانیه آن را گرم کنید.

نکته:
 
می توانید طرز تهیه باتر میلک را در سایت ایران کوک ببینید. استفاده از باتر میلک بافت و طعم بهتری به مافین می دهد. اما اگر به هر دلیل نمی توانید از آن استفاده کنید بجای باتر میلک از همان مقدار ماست استفاده کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج