پای قارچ و پنیر؛ رازهای آشپزی جیمی الیور
۴۵۷۳۵
۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۶
۳۳۱۹۱ 
سر آشپز مشهور انگلیسی
رد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.
برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: 

پای قارچ و پنیر

مواد لازم
  • آرد:250 گرم
  • زرده: یک عدد
  • کره: 125گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • شیر: یک دوم پیمانه

مواد میانی 
  • قارچ پخته: یک دوم پیمانه
  • پنیر گودا: یک دوم پیمانه
  • آرد: یک قاشق سوپ خوری
  • کره: 30گرم
  • شیر: 5 قاشق سوپ خوری
  •  ادویه دلخواه،‌نمک و ‌فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:

1 - آرد الک شده را با نمک ترکیب نموده و کره را خرد کنید. با انگشت، آرد و کره را ورز دهید.

2 - سپس زرده تخم مرغ و بعد شیر را کم کم بیفزایید و با آرد مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی به دست آید.

3 - حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

4 - آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.

5 - خمیر تارت را در قالب تارت باز نمایید و با چنگال کمی سوراخ نمایید تا پف آن گرفته شود.

6 - بر روی آن از سس سفید مالیده و قارچ و پنیرها را بچینید. سپس از باقی خمیر نوارهایی درآورده و روی پای را طرح دهید. روی کار را با زرده پوشش دهید.

7 - سپس در فر 180 درجه برای مدت 45 دقیقه قرار دهید.