تهیه فیله ماهی با سس پیاز
۴۷۸۲۳۴
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰
۱۶۹۱۹
در این مطلب طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.
ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:
 
  • فیله ماهی: 4 عدد
  • پیازچه (خرد شده): 100 گرم
  • پودر سیر: 1 ق چ
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس پیاز:
 
  • پیاز قرمز (خلالی خرد شده): 2 عدد
  • گوجه گیلاسی (خرد شده): 6 عدد
  • استاک ماهی: 150 میلی لیتر
  • سرکه قرمز: 2 ق س
  • شکر: 2 ق س
  • آرد ذرت: 1 ق س
  • آب لیموترش:  1 تا 2 ق س
  • آب: 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: 2 ق س

فیله ماهی با سس پیاز 
 
روش پخت:
 
1- نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی را درون آن قرار داده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
 
2- تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.
 
3- برای تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه ای ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. درون تابه ای روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم حدود 9 دقیقه بپزید. بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
 
4- ماهی سرخ شده را با سس پیاز، فلفل و پیازچه (قسمت سبز) تزیین و سرو کنید.

•    برای تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را  همراه با 1 حبه سیر، 1 عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه ای حاوی 2 پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد. (بعد از 20 دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند). سپس آن را از صافی رد کرده و استفاده کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج