كوفته
۴۸۴۲
۲۹ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۸
۲۵۲۵۲ 
تخم‌مرغ و يك‌چهارم فنجان شير را مخلوط كنيد. نان، پياز، يك‌چهارم فنجان جعفري، يك‌چهارم قاشق مرباخوري فلفل و جوز را مخلوط كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران




مواد لازم :
  • تخم‌مرغ زده شده: يك عدد
  • شير: يك‌چهارم فنجان
  • نرمه نان كفمال: سه‌چهارم فنجان
  • پياز ريز خرد شده: يك عدد
  • جعفري تازه ساطوري: يك‌چهارم فنجان
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • جوز: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • گوشت گوسفند چرخ شده: 250 گرم
  • گوشت گوساله چرخ شده: 250 گرم
  • كره يا مارگارين: يك قاشق غذاخوري
  • آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
  • قرص عصاره گوشت: 2 عدد
  • فلفل سياه: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • شير: 2 فنجان
  • نودل يا رشته فرنگي پخته و داغ: 3 فنجان
  • جعفري تازه ساطوري: به مقدار لازم



روش تهیه :

تخم‌مرغ و يك‌چهارم فنجان شير را مخلوط كنيد. نان، پياز، يك‌چهارم فنجان جعفري، يك‌چهارم قاشق مرباخوري فلفل و جوز را مخلوط كنيد. گوشت‌ها را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. سپس گوشت‌ها را به شكل 30 گلوله يكدست و هم‌اندازه در آوريد. گوشت‌ها را در كره داغ با حرارت متوسط 10 دقيقه سرخ كنيد تا قهوه‌اي رنگ شوند. سپس از ماهي‌تابه به ظرف ديگري منتقل كنيد و آب زير گوشت را در ماهي‌تابه نگه داريد. حدود 2 قاشق غذاخوري بايد آب گوشت باشد اگر نيست روغن مايع اضافه كنيد تا حجمش به اين مقدار برسد. آرد، قرص سوپ و يك‌هشتم قاشق مرباخوري فلفل را به آب گوشت اضافه كنيد. 2 فنجان شير را بريزيد و با حرارت متوسط بجوشانيد تا غليظ و حباب‌دار شود. گوشت‌ها را اضافه كنيد، پس از داغ شدن با نودل گرم سرو كنيد. اگر مايل بوديد كمي جعفري ساطوري هم روي آن بپاشيد. (براي 5 نفر)
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج