طرز تهیه رولت مرغ و سالسا
۵۱۵۷۵۹
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۷
۱۶۳۶۲ 
در این مطلب طرز تهیه نوعی مرغ را به شما آموزش داده ایم که با سس سالسا طعم دار شده است.
ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه نوعی مرغ را به شما آموزش داده ایم که با سس سالسا طعم دار شده است.

مواد مورد نیاز:
 
  • سینه مرغ: 250 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • هویج (خردشده): 2 عدد
  • پاپریکا: یک چهارم ق چ
  • فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
  • هات داگ: 2 عدد
  • پنیر چدار (ورقه ای): 4 عدد
  • خیار شور: 2 عدد
  • سس سالسا: 3 ق س
  • سس مایونز: 3 ق س
  • سس خردل: 1 ق س
  • نمک: به میزان لازم
  • کره: 30 گرم

 رولت مرغ و سالسا
 
روش پخت:
 
1.    پیاز را درون تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. بعد سینه مرغ، مقدار آب، نمک، پاپریکا، فلفل چیلی، سیب زمینی و هویج را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد.

2.    سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و هویج و سیب زمینی را رنده کنید.

3.    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سپس زرده را به مخلوط مرغ، هویج و سیب زمینی بیفزایید.

4.    در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. بعد آن را به مخلوط زرده تخم مرغ و مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

5.    کف سینی با ابعاد 30 در 40 سانتی متر را کاغذ روغنی بیندازید و با کره چرب کنید. سپس مخلوط مواد را درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه بگذارید تا بپزد.

6.    مواد را روی کاغذ روغنی دیگری پهن کنید و کاغذ روغنی پشت آن را جدا کنید.

7.    سس سالسا، سس مایونز و سس خردل را درون ظرفی ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس آن را روی رولت بمالید. بعد در یک طرف آن هات داگ، خیارشور و پنیر چدار قرار داده و با استفاده از کاغذ روغنی آن را رول کرده و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

8.    رولت آماده شده را از یخچال بیرون آورده، با استفاده از چاقویی برش دهید. سپس درون ظرفی قرار داده و با گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج