تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری
۵۴۸۴۵۱
۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۴
۳۳۵۰۴ 
در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغ سوخاری خوشمزه را. این پودر سوخاری را درست کنید و بعد با آن برای شام، یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید.
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: در این مطلب هم طرز تهیه پودر سوخاری را به شما آموزش داده ایم، و هم طرز تهیه یک مرغ سوخاری خوشمزه را. این پودر سوخاری را درست کنید و بعد با آن برای شام، یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید.

پودر سوخاری خانگی
 
مواد لازم:
 
  • نان باگت یا نان تست (خشک شده): به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • پودر آویشن: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): در صورت تمایل
  • ارگانوی خشک: به مقدار لازم

 تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری
 
طرز تهیه:
 
نان های باگت یا تست خشک شده را درشت پودر کنید پودر سیر، نمک، زردچوبه، پودر آویشن، ارگانوی خشک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودرشده به آن اضافه و مخلوط کنید. از این پودر می توانید برای تهیه انواع ماهی، مرغ، قارچ، کتلت و... استفاده کنید.

نکته:

•    پودر سوخاری تهیه شده را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.

•    در صورت تمایل می توانید مقداری پفک پودرشده نیز در تهیه این پودر سوخاری به کار ببرید.

•    در صورت استفاده از نان باگت یا نان تست تازه آنها را برش داده و در سینی فر بچینید و در فر با دمای 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خشک شوند.

مرغ سوخاری

راضیه عمادی

مواد لازم:

  • ران مرغ: 4 عدد
  • کرن فلکس: یک و یک دوم پیمانه
  • فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

مواد لازم خمیر:

  • آرد: یک دوم پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پاپریکا: یک دوم ق چ
  • بکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم

 تهیه پودر سوخاری خانگی به همراه مرغ سوخاری
 
طرز تهیه:

1. ران های مرغ را شسته و خشک کنید. نمک، فلفل قرمز پودرشده و پاپریکا به آنها بزنید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه خمیر، آرد، شیر، تخم مرغ، پاپریکا، بکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. ران های مرغ را در خمیر فرو کنید و سپس در کرن فلکس بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
01:57 - 1396/03/31
با سلام
ارگانوی خشک چی هست ؟؟
Iran, Islamic Republic of
13:12 - 1396/05/03
تو اینترنت جستجو کردم: ارگانو! پونه کوهی یا مرزنگوش است، فارسی و روشن
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج