2 نوع چاشنی خوشمزه برای سالادهای خوشمزه
۵۸۲۵۹۳
۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۴
۱۹۹۲۶ 
سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد. یک چاشنی سالاد خوب می تواند همه چیز را تغییر دهد.
ماهنامه سفره ایرانی: سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد. یک چاشنی سالاد خوب می تواند همه چیز را تغییر دهد.
 
این در شرایطی است که تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است. چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه هستند.

چاشنی سالاد خردل عسل

مواد تشکیل دهنده:

  • یک چهارم فنجان خردل
  • یک چهارم فنجان عسل
  • یک چهارم فنجان سرکه سیب
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

 2 نوع چاشنی خوشمزه برای سالادهای خوشمزه
 
دستورالعمل:

1. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.

2. چاشنی خود را برای ترکیب مزه ها با یکدیگر به مدت 30 دقیقه یا ترجیحا دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  • کالری: 98
  • چربی کل: 7 گرم
  • کلسترول: -
  • سدیم: 377 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 9.3 گرم
  • فیبر غذایی: 0.4 گرم
  • قند: 8.8 گرم
  • پروتئین: 0.3 گرم

* مناسب برای انواع مختلف سالاد، مزه دار کردن گوشت، فرو بردن گوشت مرغ در آن



چاشنی سالاد چیلی – لیمو

مواد تشکیل دهنده:

  • پوست و آب دو عدد لیمو (حدود 4 قاشق غذاخوری آبلیمو و 3 قاشق چای خوری پوست لیمو)
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • یک قاشق غذاخوری سس عسل
  • یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • یک قاشق چای خوری زیره
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم فنجان سرکه
 
 2 نوع چاشنی خوشمزه برای سالادهای خوشمزه
 
دستورالعمل:

1. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند، شیشه را تکان دهید.

2. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سر: دو قاشق غذاخوری
  • کالری: 96
  • چربی کل: 9.1 گرم
  • کلسترول: -
  • سدیم: 257 میلی گرم
  • کربوهیدرات کل: 4.4 گرم
  • فیبر غذایی: 0.6 گرم
  • قند: 2.5 گرم
  • پروتئین: 0.4 گرم

مناسب برای سالادهای تاکو، مزه دار کردن میگو یا مرغ برای تاکو، سالاد لوبیا
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج