طرز تهیه فیله سوخاری با پنیر چدار
۵۹۶۹۴۹
۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷
۲۳۹۹۹ 
برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی را برایتان به ارمغان بیاورد.
وب سایت روزیاتو: برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی را برایتان به ارمغان بیاورد.

مواد لازم ( ۵ نفر)

  •     دو عدد سینه مرغ
  •     ۲٫۵ پیمانه دوغاب
  •     ۱ بسته ادویه سوخاری
  •     ۳ پیمانه کراکر پنیری

 فیله سوخاری با پنیر چدار

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2.  روی تخته گوشت خردکنی، سینه های مرغِ بدون پوست را به نوارهای باریک برش دهید.
  3. آن ها را درون کاسه ریخته و دوغاب را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید. روی آن ها پلاستیک کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. کراکر پنیری را درون کیسه پلاستیکی بریزید. آن را خرد کنید تا پودر شوند.
  5. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. مرغ ها را درون پودر کراکر پنیری بغلتانید و در سینی بچینید.
  6. آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:47 - 1396/06/28
خب توضیح میدادی دوغاب چی هست ؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج