سوپ لوبيا
۶۲۶۸
۰۸ شهريور ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۸
۱۹۶۹۳ 
لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمه‌اي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ 3 دقيقه سرخ كنيد.

مواد لازم :
  • فلفل دلمه‌اي قرمز خردشده: يك عدد
  • پياز خردشده: يك عدد
  • سير له‌شده: 2 حبه
  • روغن مايع يا روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • لوبيا سياه يا قرمز: 900 گرم
  • عصاره آب گوشت: 450 گرم
  • گوجه‌فرنگي خردشده: 2 عدد
  • جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  • آويشن خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
  • مرزنجوش كفمال: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سبز تند دودي‌شده: يك عدد
  • خامه و جعفري ساطوري: به ميزان لازم



روش تهیه :

لوبيا را يك شب تا صبح در آب بخيسانيد سپس بشوييد و استفاده كنيد. فلفل دلمه‌اي، پياز و سير را روي حرارت متوسط در روغن داغ 3 دقيقه سرخ كنيد. لوبيا، عصاره آب گوشت، گوجه فرنگي، فلفل سبز، جعفري، آويشن و مرزنجوش را هم اضافه كنيد. مواد را به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و 30 دقيقه در ظرف را ببنديد تا مواد خوب بپزند. روي سوپ كمي خامه و جعفري بريزيد و سرو كنيد. (4نفر)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج