طرز تهیه شور خوشمزه خانگی
۶۳۰۵۱۸
۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷
۱۲۵۷۹۶ 
به نظر من از بین همه‌ی ترشی‌ها، شور یه چیز دیگه است اون تردی که کلم و هویج و کرفس دارن وقتی میان زیر دندونت حرف ندارن، اصلا مزه غذا‌ها وقتی همراه شور خورده میشن چند برابر خوشمزه‌تر میشه. پس حالا که پاییزه و کلم و هویجم فراوونن پاشین دست به کار بشین و یه شور خوشمزه خونگی درست کنین.

وب‌سایت دونفره: به نظر من از بین همه‌ی ترشی‌ها، شور یه چیز دیگه است اون تردی که کلم و هویج و کرفس دارن وقتی میان زیر دندونت حرف ندارن، اصلا مزه غذا‌ها وقتی همراه شور خورده میشن چند برابر خوشمزه‌تر میشه. پس حالا که پاییزه و کلم و هویجم فراوونن پاشین دست به کار بشین و یه شور خوشمزه خونگی درست کنین.

طرز تهیه شور خوشمزه خانگی

مواد لازم:

  • گل‌کلم: ۱ کیلو
  • هویج: ۵۰۰ گرم
  • ساقه کرفس: ۳۰۰ گرم
  • خیار قلمی: ۵۰۰ گرم
  • فلفل سبز: حدود ۱۰۰ گرم
  • سیر: ۲ بوته
  • ترخون تازه: ۲۰۰ گرم
  • سرکه سفید: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه شور خوشمزه خانگی

مراحل تهیه:

۱. در ابتدا کلم هارو گل گل از هم جدا کرده و بعد از اینکه خوب شستیمشون روی یه پارچه تمیز پهنشون میکنیم تا کاملا خشک بشن.

۲. حالا کرفس و هویج هارو هم شسته حلقه حلقه میکنیم و میذاریم تا خشک بشن. حلقه‌های کرفس و هویج نباید خیلی نازک باشن.

۳. میتونین فلفل سبز هارو خیلی تند یا با تندی کمتر انتخاب کنین و مقداری هم که استفاده میکنین باز به سلیقه خودتون بستگی داره حالا فلفل سبز‌ها و خیارهارو هم میشورین و میذارین تا کاملا خشک بشن در صورتی که خیار رو قلمی انتخاب کنین دیگه احتیاجی به خورد کردنشون نیست و میتونین درسته داخل شور ازش استفاده کنین.

۴. در نهایت ترخون رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه در صورتی که کمی از برگ‌های تازه کرفس هم داخل شورمون استفاده کنیم شور ما خوش طعم‌تر و خوش عطر‌تر میشه. احتیاجی نیست تا ترخون و برگ کرفس رو خورد کنیم.

۵. حالا باید شور آب رو آماده کنیم با توجه به مقدار مواد و سایز دبه‌هایی که در نظر گرفتیم باید شور آب تهیه کنیم. کافیه به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری نمک داخل قابلمه بریزیم و بعد بذاریم تا آب بجوش بیاد.

۶. وقتی آب جوش اومد سرکه سفید رو اضافه میکنیم. به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید کافیه. حالا شعله گاز رو خاموش کرده و اجازه میدیم تا حدود یک ربع زمان بگذره تا شور آب از حرارت اولیه بیوفته.

۷. حالا دبه‌های تمیز و خشک خودمون رو انتخاب میکنیم و صیفی جات و سبزیجاتمون رو داخلشون میچینیم یادتون نره تا سیر رو هم داخل دبه‌ها بذارین برای طعم دهی بهتر میتونین سیر و فلفل رو از وسط نصف کنین.

۸. یه نکته خیلی مهم برای کپک نزدن شور که باید بهش توجه کنین اینه که هم ظرف و هم مواد باید کاملا خشک و تمیز باشن.

۹. حالا دبه رو با شور آب پرمیکنیم تا خوب روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو محکم میبندیم و برای مدت یه روز داخل محیط آشپزخونه میذاریمش. بعد از یه روز در دبه رو باز میکینم و اگه باز به شور آب احتیاج بود داخل دبه‌ها میریزیم و بعد دبه هارو یه جای خنک میذاریم.

۱۰. بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضره و میتونیم نوش جونش کنیم.

انتشار یافته: 15
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:48 - 1397/08/26
خیلی خوب توضیح داده مفید بود
پاسخ ها
وروجک@@@
Iran, Islamic Republic of
۰۳:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
ترشی بهتره ازشورجات است....@@@ شورجات فقط خیارشور....@@@ تازه شور جات نمکش خیلی ضررداره عزیز
ساجاد
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
خوب
زمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۵
سعی کنید کلفس رو بجوشونین و از اب کلفس استفاده کنبید خیلی خوشمزه تر میشه و از کلم قرمز استفاده کنید رنگش تغییر میکنه و بهتر میشه.سوال داشتین بپرسین
Iran, Islamic Republic of
08:28 - 1397/08/28
توضیحات کاملا واضح بود.از اینکه اندازه ها رو دقیق گفته بود خیلی خوشم اومد من اندازه آب و نمک و سرکه رو نمیدونستم.لطفا ترشی رو هم آموزش بدین.
پاسخ ها
بدون نام
-
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۶
اینجا هم اندازه آب ونک سرکه را نگفته
United Arab Emirates
23:30 - 1398/04/04
عالی بود ممنونم من برا اولین بار میخوام درست کنم اموزش عالی سپاسگذارم
Iran, Islamic Republic of
10:18 - 1398/08/13
ممنون. خیلی کامل بود
France
23:13 - 1398/08/13
عاشقشم!
پاسخ ها
زمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۵
کلفس رو بجوشون واز از اب کلفس داخل دبه شور استفاده کن.کلم قرمز هم بریز رنگ و مزه اش بهتر میشه
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
به نظر من توضیح شور جات درمتن کامل و رسا بود .خیلی خوش مزه وترد میشود . نظر کاربر زمانی را تایید
نمیکنم فکر نمیکنم خوب بشود
زمانی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
دوست عزیز چون امتحان نکردی نمیتونی دقیق نظر بدی.ولی حتما امتحان کن خیلی خوب میشه بازم میل خودته
Singapore
02:36 - 1398/08/15
خیلی عالی توضیح میدین ممنونم.
Iran, Islamic Republic of
21:59 - 1398/08/21
بعد دو هفته شوری را باز کردم و چشیدم خیلی شور شده بود حالا باید چکار کنم ؟ آیا مخلوط آب و نمک و سرکه داخل دبه را نصف خالی کنم و مجدد آب جوشیده سرد و سرکه بریزم یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پاسخ ها
زمانی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
اره خالی کن.ولی فقط اب بریز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج