روزنامه ایران: مرد نانوا که در اقدامی جنون آمیز نوزاد دو ماهه اش را کشته بود با بخشش همسرش روبه رو شد، اما از جنبه عمومی جرم به ۱۰ سال حبس محکوم شد.
ساعت ۱۱ صبح روز ۲۷ خرداد زن و مرد جوانی پیکر نوزاد دو ماههشان را به بیمارستان آیتالله کاشانی رساندند اما فرزند شیرخواره پس از چند روز جان سپرد.
با اعلام مرگ مرموز نوزاد به بازپرس کشیک قتل و تیم جنایی، تحقیق در اینباره آغاز شد. با توجه به حساسیت موضوع، بازپرس سجاد منافیآذر دستور بررسی علت مرگ را صادر کرد تا اینکه چندی بعد پزشکی قانونی علت مرگ نوزاد را ضربه مغزی اعلام کرد.
بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی نیز دستور بازداشت پدر نوزاد را صادر کرد. مرد ۳۰ ساله نیز در بازجوییها به قتل پسرش اعتراف کرد.
وی گفت: «من ۱۳ سال در یک نانوایی کارگری کردهام و مشکلی هم نداشتم اما خانوادهام دائم از همسرم گلایه میکردند. از طرف دیگر همسرم هم از آنها دلخور بود و دائم گلایهشان را نزد من میآورد. من از ساعت ۳ بعدازظهر تا یک نصف شب کار میکردم. وقتی هم به خانه میآمدم غرزدنهای اعضای خانواده و همچنین همسرم خیلی آزارم میداد. شب حادثه با همسرم بحثم شده بود. صبح روز بعد هم با حالتی عصبی خانه را ترک کرد و بچه را به من سپرد. همسرم که رفت امیرعلی شروع به گریه کرد. من که عصبانی بودم در یک لحظه گرفتار جنون شدم و با دستم چند ضربه بهصورت پسرم زدم. ناگهان او ساکت شد. به پسرم آب دادم اما هیچ واکنشی نشان نداد. همسرم که آمد بچه را به بیمارستان بردیم اما معالجات اثری نکرد و بچه مرد. حالا هم بشدت پشیمانم و عذاب وجدان لحظهای رهایم نمیکند.»
همسر متهم در جلسه محاکمه که در شعبه چهارم دادگاه کیفری برگزار شد به قضات گفت: «من هم بچهام را از دست دادم و هم شوهرم را. اما به غیر از همسرم پناهی دراین دنیا ندارم و نمیدانم چگونه زندگیام را بگذرانم. به همین خاطرهیچ شکایتی ندارم و بهعنوان مادر بچه رضایت میدهم. شوهرم مرد مهربانی است و میدانم ناخواسته چنین کاری انجام داده است.»
قضات باتوجه به بخشش مادر مقتول، متهم را از نظر جنبه عمومی به ۱۰ سال حبس محکوم کردند و این حکم از سوی قضات دیوانعالی کشور تأیید شد.
خوبه معنی مهربانی رو هم فهمیدیم بچه دوماهه رو زده بچه مرگ مغزی شده
تازه شده مرد مهربان
البته این میتونه مهربانی مردونه باشه
عروستون خوب یا بد ، داشت زندگی میکرد با شوهرش.
با دخالت های بیجا باعث شدن همچین اتفاقی بیفته
بجای خسته نباشی و اینکه باهاش همراه باشی و مرهمی برمشکلات نمک بروی زخمش پاشیدی و هزار سرکوفت وزهرمار دیگه نثارش کردی
که نتیجه اش شد این
آخه آدمیزاد مگه چقدر ظریفت داره؟
اینجا سرزمینیه که مردای خوش غیرتش همش دچار جنون میشن... و یه لحظه عصبانیتشون بچه 2ماهه رو به کشتن میده..
اینجا سرزمینیه که زن اونقدر ضعیف و بدبخته که مجبوره مردی رو که بچه شو کشته ، تحمل کنه...چرا؟ چون توان زنده موندن بدون اون عوضی رو نداره...چون ....
زندان زن ها
رضایت مادر از کی مهم شده
شاید مادر شوهرش رو بخشیده باشه اما ولی دم مادر نیست که بخشش مهم باشه
چه مادر ببخشه چه نبخشه این مرد اعدام نمیشه چون صاحب فرزند خودش بوده
این حرف ها هم مغلطه بازی هایی هست برای ... بهتره چیزی نگم چون احتمالا چاپ نمیشه
بیچاره امیرعلی که تقاص کار باباشو پس داد
بیچاره....
برهم زننده خیلی از زندگی ها تو ایران
زن دیگه نه زیر بار زور میره نه محتاج مرده و نه بدبخت آره اون تعداد زن ها که عرضه ندارن زندگی خودشون رو اداره کنن و مجبور هستن برای یه لقمه نون مرد رو تحمل کنن و نمیتونن از از زیر سایه کثیف مرد بیان بیرون بدبختن حقیرن زبونن و تا باشه باید چوب جهالت مرد رو بخودن و زندگی کنن و بمیرن
جزو همون عده بدبخت حقیر و زبون
اول بخون بعد نظر مخالف بده خخخخخخخخخخ
بچه بوده وباید مجازات می شد.چون روی
اعصاب شوهر ومادر شوهرش بوده احمق بیمار
هیچگاه ملاحظه سختی کارشوهرش نکرده.
خانما تو رو خدا توی دعوا بچه هاتونو ول نکنین برید ...با هم برید اونو تنها نذارید تو رو خدا
شه.
حق بامرداست هیچ مردی مادرش رافدای
زنش نمی کنه.چون حیله گرند