طرز تهیه لگیمات
۷۲۰۹۵۵
۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰
۸۷۶۷ 
این شیرینی، چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم میباشد و بخصوص برای بچه‌ها مفید پر کالری، پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک میباشد.

وب سایت سر آشپز پاپیون: شیرینی لگیمات یک نوع شیرینی سنتی ایرانی است که معروف ترین نوع آن در شهرهای جنوب کشور (بوشهر) تهیه می شود.

مواد لازم:

  • مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چای خوری
  • نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیره خرما ۱ پیمانه
  • آب ۲ پیمانه
  • آرد گندم ۲ پیمانه

لگیمات

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شود
  2. بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریختخه ودر جای نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداری میکنیم تا به اصطلاح خمیر برسد
  3. پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضاف میکنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید
  4. خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و میپزیم تا طلائی رنگ شود
  5. سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش میریزیم.
  6. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید میتوانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:48 - 1397/09/18
خیلی خیلی خوش مزه ست
Iran, Islamic Republic of
15:24 - 1397/11/11
ما با ی مواد دیگه درست میکنیم
پاسخ ها
شهرزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
چ موادي؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
15:34 - 1398/04/17
ما بوشهریا ازخرما به جای شیره آن استفاده می کنیم اینگونه که گلوله های خرما کوچک درست می کنیم وآن رادرون خمیر می زنیم بعد سرخ می کنیم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج