کیک گلابی برگردان؛ دسری شیک و خاص
۷۲۳۷۵۲
۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۵
۱۲۳۵۳ 
کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک گلابی برگردان از آن دسته کیک‌های خوشمزه و با ظاهری فوق العاده است که میتوانید به راحتی تهیه کرده و در میهمانی‌ها سرو کنید.

مواد لازم:

  • شکر قهوه ای: 110 گرم
    کره: 28 گرم
    گلابی خرد شده: 338 گرم
    شکر: 133 گرم
    تخم مرغ: 100 گرم
    وانیل: 4 گرم
    آرد: 156 گرم

کیک گلابی برگردان

طرز تهیه:

  1. فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
  2. داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
  3. شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود 5 دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
  4. گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
  5. درون کاسه همزن کره و شکر را 3 تا 4 دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
  6. بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
  7. درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
  8. بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
  9. داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
  10. همه مواد را به مدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:29 - 1398/07/15
با توجه به دستور انگار در مواد اولیه باید دو میزان کره وجود داشته باشه یکی برای داخل کیک یکی برای ذوب کردن با شکر قهوه ای ... ولی فقط یک میزان درج شده لطفا بررسی کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج