غذا‌های خوشمزه با گل کلم
۷۹۷۸۶۳
۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۶
۱۲۱۱۶ 
گل‌کلم فقط برای تهیه ترشی و شور نیست، غذا‌های خوشمزه‌ای هم می‌توان با آن پخت که در این مطلب تعدادی از آن‌ها را یاد می‌گیرید.

برترین‌ها - الهام مظفری: گل‌کلم فقط برای تهیه ترشی و شور نیست، غذا‌های خوشمزه‌ای هم می‌توان با آن پخت که در این مطلب تعدادی از آن‌ها را یاد می‌گیرید.

کاسرول گل‌کلم پنیری

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

مواد لازم:

  • گل‌کلم تکه تکه شده: ۱ عدد
  • خامه ترش: ۱ پیمانه
  • پنیر چدار رنده شده: ۱ پیمانه
  • ذرت پولکی شده: ۱/۲ پیمانه
  • فلفل دلمه سبز خردشده: ۱/۴ پیمانه
  • فلفل دلمه قرمز خردشده: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان: ۱/۴ پیمانه
  • پاپریکا (اختیاری)

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید و ظرفتان را چرب کنید.

۲. یک آبکش فلزی را داخل قابلمه آب بگذارید و در آن را ببندید تا جوش بیاید. گل‌کلم را داخل آن بگذارید و بخارپز کنید تا نرم شود (حدود ۵ دقیقه) سپس آب بکشید و کنار بگذارید.

۳. خامه ترش، پنیر چدار، پولکی ذرت، فلفل دلمه‌ای و نمک را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. گل‌کلم را اضافه کنید و سپس به ظرفتان منتقل کنید. پنیر پارمیزان و پاپریکا را روی آن بپاشید.

۴. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید.


نان بروکلی و گل‌کلم

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

مواد لازم:

  • گل‌کلم: ۱۷۰ گرم
  • بروکلی: ۱۷۰ گرم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد ساده: ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • خردل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.

۲. در یک ماهیتابه متوسط، گل‌کلم و بروکلی را بجوشانید تا نرم شود (حدود ۱۰ دقیقه) سپس آب بکشید و به ظرف پخت انتقال دهید.

۳. در یک ماهیتابه دیگر روی حرارت کم، کره را ذوب کنید و آرد را کم کم با آن ترکیب کنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط افزایش دهید. وقتی مخلوط کمی غلیظ شد، خردل، فلفل و نمک را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظی ایجاد شود. فقط مراقب باشید نجوشد. دو سوم پنیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

۴. سس را روی بروکلی و گل‌کلم بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه‌ای روشن و حبابی شود. باقیمانده پنیر را در ۱۰ دقیقه آخر پخت روی آن بپاشید.


گل‌کلم کبابی

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

مواد لازم:

  • کره نرم شده: ۱/۴ پیمانه
  • شوید تازه خردشده: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۱ حبه
  • پوست لیموی رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • گل‌کلم بزرگ: ۱ عدد

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.

۲. کره را با شوید، سیر، پوست لیمو، زیره، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید.

۳. پایین ساقه گل‌کلم را ببرید تا داخل ظرف بایستد. مخلوط کره را روی گل‌کلم پخش کنید و آن را با فویل بپوشانید.

۴. گل‌کلم را در فر بپزید تا نرم و پخته شود (حدود یک ساعت و ربع) سپس با همه مایعات اطراف آن، داخل بشقاب ریخته و میل کنید.


پای پنیری گل‌کلم

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

مواد لازم:

  • سیب زمینی رنده شده: ۲ پیمانه
  • پیاز رنده شده: ۱/۴ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد ساده: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن گیاهی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: ۱ عدد
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • ریحان خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • گل‌کلم درشت خرد شده: ۱ عدد
  • پنیر چدار رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • پاپریکا: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

غذا‌های خوشمزه با گل کلمطرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. یک ظرف کم عمق را چرب کنید.

۲. برای تهیه پوسته: آب اضافی سیب زمینی را بگیرید. در یک کاسه متوسط سیب زمینی، پیاز، تخم‌مرغ، نمک و آرد را ترکیب کنید. مخلوط را به ظرفی که چرب کردید انتقال دهید و با انگشت کاملا کف ظرف پخش کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. سپس روی آن روغن مالیده و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. از فر درآورید و دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید.

۳. برای تهیه مواد داخل پای: در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد، روغن را گرم کنید. سپس شعله را کمتر کرده و پیاز، سیر، ریحان، آویشن، فلفل، نمک و پاپریکا را در روغن داغ تفت دهید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. گل‌کلم‌ها را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

۴. نصف پنیر را روی پوسته سیب زمینی پخش کنید. سبزیجات را روی پنیر بریزید. باقیمانده پنیر را روی سبزیجات تفت داده بریزید. شیر و تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک هم بزنید و روی سبزیجات و پنیر بریزید. حالا پاپریکا را روی مخلوط بپاشید.

۵. ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که روی پای کاملا سرخ شود.


گل‌کلم هندی

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

مواد لازم:

  • گل‌کلم بزرگ: ۱ عدد
  • روغن گیاهی: ۴ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پیاز خردشده: ۱ عدد
  • گوجه پوره شده: ۲ عدد
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • ادویه ماسالا: ۳ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
  • نمک: به مقدار لازم
  • کاهو پیچ: ۱/۲ کاهو

غذا‌های خوشمزه با گل کلم

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید. ساقه گل‌کلم را جدا کرده و به صورت کامل در ظرفی که می‌خواهید در آن بپزید، قرار دهید.

۲. دو قاشق غذاخوری روغن را به همراه زردچوبه در یک ماهیتابه داغ کنید و سپس روی گل‌کلم بمالید.

۳. گل‌کلم را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۴. در این حین دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید، پیاز را در آن تفت دهید تا نیمه سرخ شود. پوره گوجه، سیر، ماسالا و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند.

۵. برگ‌های کاهو پیچ را در یک بشقاب بچینید. گل‌کلم را روی آن‌ها قرار دهید. سس گوجه را روی گل‌کلم ریخته و میل کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج