وبسایت نود: به نقل از اسکای اسپورتس ایتالیا، کریس رونالدو ستاره باشگاه یوونتوس و آنتوان گریزمان، مهاجم فرانسوی اتلتیکومادرید غایبان بزرگ مراسم توپ طلای فرانس فوتبال در روز دوشنبه خواهند بود.
گزارش های زیادی حکایت از آن دارند که لوکا مودریچ، برنده توپ طلای 2018 خواهد بود. او که به همراه رئال مادرید برای سومین سال متوالی به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رسید و همراه با کرواسی تا فینال جام جهانی نیز پیش رفت، در صورت کسب این جایزه به نخستین بازیکن کروات برنده توپ طلا تبدیل خواهد شد و همچنین نخستین فردی خواهد بود که به سلطه 10 ساله رونالدو و مسی خاتمه میدهد.
با وجود اعلام برنده احتمالی از سوی بسیاری از رسانه ها، مشخص نیست که چه کسی بعد از مودریچ در جایگاه دوم قرار خواهد گرفت. در این میان برخی از کیلیان امباپه، مهاجم پاریسنژرمن و تیم ملی فرانسه و برخی دیگر از رافائل واران، مدافع رئال مادرید و تیم ملی فرانسه به عنوان دومین فوتبالیست برتر جهان از نگاه فرانس فوتبال نام برده اند.
غیبت رونالدو در این مراسم البته دور از انتظار نخواهد بود. او بعد از آن که فهمید لوکا مودریچ به عنوان بازیکن سال یوفا در مراسم سالانه این نهاد معرفی خواهد شد، ترجیح داد که در این مراسم شرکت نکند.
در روزهای اخیر گزارش های زیادی مبنی بر قرار نداشتن گریزمان در بین 3 نامزد نهایی توپ طلا منتشر شده و در این میان گریزمان و باشگاه او، اتلتیکومادرید نیز ناراحتی خود را از این اتفاق پنهان نکرده اند.