طرز تهیه پلو چینی با میگو؛ غذای دریایی به سبک چین
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۸۰۶۴۵۱
۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
۷۶۲۶
پلو چینی با میگو یکی از غذاهای پرخاصیت دریایی می‌باشد که به دلیل استفاده از میگو بسیار توصیه می‌شود.

برترین ها: میگو یکی از پرخاصیت ترین غذاهای دریایی است. یکی از عادت های خوب غذایی که متخصصان تغذیه آن را توصیه می کنند، مصرف هفتگی فرآورده های دریایی از انواع ماهی گرفته تا میگوهاست. میگو مقدار قابل توجهی از املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. از فواید میگو میتوان به مواردی مانند ضدفشار خون، ضد آلزایمز، ضد کم خونی و منبع پروتِین و کلسترول خوب بودن آن اشاره کرد.

بخارپز کردن میگوها و اضافه کردن چاشنی هایی مانند آبلیمو و سبزی های بخارپز میتواند وعده غذایی ارزشمندی را به وجود آورد. بهترین روش طبخ میگو بخارپز یا کبابی کردن آن است.

مواد لازم برای 4 الی5 نفر:

  • میگو: 500 گرم
  • برنج: 4 پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد متوسط
  • ذرت یا نخودفرنگی: 1 لیوان (یک قوطی)
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خلالی شده: 1عدد متوسط
  • نمک: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه پلو چینی با میگو

آماده کردن میگو:

1. در ابتدا میگوی پاک شده را در آب جوش ریخته و همراه با کمی نمک و آبلیمو به مدت 5 دقیقه، تا زمانی که رنگ میگوها تقریبا صورتی شود، می جوشانیم و سپس آن را آبکش می کنیم به این طریق بوی نامطلوب میگو از آن گرفته میشود.

2. پیاز خلالی شده را در روغن تفت میدهیم تا طلایی و کمی ترد شود و سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه میکنیم.

3. میگو، رب، نخودفرنگی یا ذرت، آبلیو و نمک و ادویه را به مواد تهیه شده اضافه میکنیم. میگو قبلا پخته شده و نیاز زیادی به تفت دادن در روغن ندارد.

طرز تهیه پلوی چینی با میگو:

در پخت پلوی چینی برنج باید مدت زمان بیشتری در آب جوشانده شود. برنج شفته شده را آبکش کرده و مواد تهیه شده همراه با میگو را لایه لایه درون آن میریزیم و بر روی شعله ملایم قرار میدهیم. پس از حدود 10 دقیقه غذا آماده سرو می باشد.

نکات :

1- میگو رو از قسمت کمر برش بدهید چون روده و معده در قسمت کمر قرار دارد رگ موجود را بیرون بیاورید و بعد شست و شو دهید.

2- به جای جوشاندن میگو در آب جوش میتوانید ظرف راتا نیمه پر از آب کرده و میگو را با بخار آب بپزید. همچنین معمولا چینی‌ها عادت دارند اکثر مواد غذایی و مخصوصا سبزیجات را بخارپز کنند. برخلاف ذائقه ایرانی که غذای تفت داده شده در روغن را می پسندند.برای کمک به سلامتی خود می توانید از این شیوه نیز استفاده کنید.

3- روغنی که برای آماده کردن مواد میگو استفاده شده است کافی بوده و نیازی نیست مجددا به برنج روغن اضافه شود.

4- زمان تفت میگو به طور کلی نباید از 5-6 دقیقه بیشتر بشود ، میگو سریع میپزد و اگر زمان پخت طولانی شود حالت خودش را از دست داده و خشک میشود.

5- به این غذا بر حسب علاقه قارچ تفت داده شده یا هویج نیز میتوان اضافه کرد.

6- انواع دیگر پلوی چینی، با مرغ و گوشت نیز تهیه میشود.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
شفا_فوترموبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
فنی آتل_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر