سالانه ۱۶ کیلو پیاز بخورید تا سرطان نگیرید
۸۳۶۰۶۷
۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲
۴۷۰۸ 
پژوهش‌های اخیر بیانگر آن است، افرادی که در طول سال حدود 16 کیلوگرم پیاز می‌خورند ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهند.

خبرگزاری فارس: نتایج بررسی محققان دانشگاه شن‌یانگ نشان می‌دهد، خوردن روزانه پیاز خطر بروز سرطان روده را کاهش می‌دهد.

پژوهش‌های اخیر بیانگر آن است، افرادی که در طول سال حدود 16 کیلوگرم پیاز می‌خورند ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهند.

آمارها همچنین حاکی از‌ آن است که هر سال 42 هزار انگلیسی مبتلا به سرطان روده می‌شوند و بیش از 16 هزار نفر آنها می‌میرند.

محققان دانشگاه شین‌یانگ تأکید می‌کنند، مردم باید عادت به خوردن پیاز حتی با ساندویچ کنند؛ عادت به خوردن سبزیجات به خصوص پیاز می‌تواند به سلامتی افراد کمک کند.

در این پژوهش بیش از 1600 نفر تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که خوردن پیاز به عادت روزانه‌شان تبدیل شده حداقل 79 درصد کمتر از دیگر افراد در معرض سرطان روده قرار دارند.

ژی لی، محقق ارشد این تحقیق و سرپرست تیم مطالعاتی می‌گوید: هرچه میزان مصرف سبزیجات بیشتر باشد، سلامتی افراد نیز بیشتر تضمین می‌شود.

برچسب ها:
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
United Arab Emirates
11:36 - 1397/12/07
خود پیاز با کود شیمیایی عمل میاد ک عامل سرطان است
Iran, Islamic Republic of
11:43 - 1397/12/07
اگه از این گرون تر شد میان تو تلوزیون میگن پیاز عامل ۱۱ نوع سرطان
Iran, Islamic Republic of
12:35 - 1397/12/07
مثل اینکه پیازها باد کرده حالامونده نایاب وقیمت نجومی بشه
Iran, Islamic Republic of
12:36 - 1397/12/07
نگید اینو....اینم گرون میکنند..که دارن کم کم گرونش هم میکنند.
Iran, Islamic Republic of
13:42 - 1397/12/07
اگر هم مرد ، میگن میزان سموم پیاز زیاد بود و یا زمینش ناهموار ، خلاصه اینکه زر زیادی می زنند از ان جمله « تا یک هفته اینده صف های گوشت برچیده می شو در شان مردم ایران نیست »هیچی خود گوشته یرچیده شد !
France
17:33 - 1397/12/07
اشتهای بعدازپیاز خوردن را چگونه برطرف کنیم حتما نون داغ و پنیر
Iran, Islamic Republic of
05:49 - 1398/01/23
تو ای گرونی یکیشم گیر نمیاد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج