طرز تهیه مکش؛ این کته ساده و دانشجویی!
۸۳۸۲۷۴
۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶
۹۵۴۴ 
از نکاتی که می‌توان در مورد این غذا بیان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌ای که اگر برای طبخ این غذای دوست‌داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم‌تر از مَکش بدست می‌آید که به زلگه مشهور است.

وب‌سایت غذالند: مکش از جمله غذاهای ایرانی است که توجه ویژه ای به آن نشده است، اما طعم خوبی دارد. از نکاتی که می‌توان در مورد این غذا بیان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌ای که اگر برای طبخ این غذای دوست‌داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم‌تر از مَکش بدست می‌آید که به زلگه مشهور است.

مواد لازم

  • برنج: ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • روغن حیوانی: به مقدار لازم
  • کشمش: ۳-۴ قاشق غذاخوری
  • زیره: به مقدار لازم
  • رازیانه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه مکش؛ این کته ساده و دانشجویی!

مراحل پخت

۱. پیاز را نگینی خرد کرده یا روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

۲. زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می‌شود و پلو زرد رنگ است.

۳. سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می‌گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)

۴. سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا دم بکشد.

نکات:

  • بهتر است پیاز را به جای سرخ کردن تفت دهیم.
  • بهتر است به جای روغن حیوانی از روغن نباتی مایع استفاده شود.
  • این غذا را می توان همراه کشمش یا آلو سیاه استفاده کرد.

 

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:43 - 1397/12/15
در راستاي سياستهاي جديد !؟!؟ لطفا طرز تهيه نان خشك همراه با دوخت لُنگ هم آموزش دهيد .
پاسخ ها
Dybala
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۲
خخخخخخخ افرين
Iran, Islamic Republic of
11:34 - 1397/12/15
زیره میگن واسه دانشجوهای مرد خیلی خوبه!
Iran, Islamic Republic of
08:37 - 1397/12/16
دانشجو حتی نمیتونه پیازشو بخره چه برسه به کشمشو برنج دلت خوشه ها
Iran, Islamic Republic of
10:58 - 1397/12/16
این غذای استان ایلام هست و بسیار خوشمزس.پیاز درسته هم میذارن با برنج دم بکشه و پخته شه
Iran, Islamic Republic of
12:38 - 1397/12/19
این که شبیه دمپخت آبادانی هست فقط اونها کشمش ندارند و در عوض کلی پیاز داغ و زردچوبه ست. عکسی که زدین در واقع دمپخت گوجه ست. قطعات گوجه توش مشخصه.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج