آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه
۸۵۳۰۴۲
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۳
۱۰۳۴۷ 
اگه مثل من طرفدار بورک هستین حتما این بورک گوشت رو امتحان کنین، مطمئنم از طعم و مزه‌اش خوشتون میاد داخل این بورک از کلم سفید و هویج استفاده شده که طعم بی نظیری بهش داده و تنوع خوبی برای دادن یه مزه‌ی جدید به این پیش غذای خوشمزه است.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: از نظر من طعم و مزه بورک‌ها حرف نداره، مخصوصا اون خرچ خرچ بورک سرخ شده لای دندون حسابی اشتهای آدم رو باز میکنه. اگه مثل من طرفدار بورک هستین حتما این بورک گوشت رو امتحان کنین، مطمئنم از طعم و مزه‌اش خوشتون میاد داخل این بورک از کلم سفید و هویج استفاده شده که طعم بی نظیری بهش داده و تنوع خوبی برای دادن یه مزه‌ی جدید به این پیش غذای خوشمزه است.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و سبزیجات

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • ورق یوفکا: ۸ عدد
  • کلم سفید: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ قاشق چایخوری
  • رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

مراحل تهیه بورک گوشت و سبزیجات

۱. در ابتدا پیاز رو خرد کرده و با روغن کمی تفت بدین تا نرم بشه و بپزه و بعد سیر رنده شده رو اضافه کنین و باز حدود یکی دو دقیقه با هم تفتشون بدین تا بوی سیر بلند بشه.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۲. حالا گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین و با مخلوط پیازو سیر تفت بدین تا گوشت هم تغییر رنگ بده و بپزه. بعد رب گوجه و نمک و فلفل رو هم اضافه کنین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۳. مواد رو تفت بدین تا رب از خامی دربیاد.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۴. داخل یه ماهیتابه دیگه کلم، هویج و فلفل سبز رو که خرد کردین با کمی روغن تفت بدین تا فقط کمی نرم بشن کمی نمک و فلفل هم بهشون اضافه کنین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۵. حالا مایه گوشت پخته شده رو هم اضافه کنین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۶. مواد رو یکی دو دقیقه با هم تفت بدین تا مزه هاشون به خورد هم بره. حالا مایه بورک حاضره.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۷. حالا یه ورق خمیر یوفکا رو روی سطح کارتون بذارین و با آب یا شیر توسط یه قلمو مرطوبشون کنین تا موقع پیچیدن ترک نخورن و پاره نشن بعد یه قاشق پر از مواد رو مثل تصویر روی خمیر بذارین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۸. بعد مثل تصویر قسمت بالا، چپ و راست خمیرو تا کنین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۹. حالا شروع کنین به پیچیدن بورکتون برای اینکه خمیر یوفکا انتهای رول کاملا به رول بچسبه روی سطحش رو با فرچه کمی از مخلوطی که با دو قاشق آب و دو قاشق آردی که تو مواد اولیه داشتیم، درست کردین، بزنین و بعد رول رو ببندین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۱۰. داخل یه قابلمه به مقدار کافی روغن بریزین طوری که ارتفاع روغن بین ۴ تا ۵ سانت باشه (قابلمه رو خیلی بزرگ انتخاب نکنین تا مجبور نشین روغن زیادی مصرف کنین). حرارت رو متوسط کنین و وقتی روغن کاملا داغ شد بورک هارو داخل روغن بذارین.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

۱۱. حالا بورک هارو سرخ کنین تا طلایی بشن و در حین سرخ کردن گاهی بچرخونینشون تا همه اطرافشون یکنواخت طلایی بشه. در نهایت هم روی دستمال کاغذی بذارینشون تا روغن اضافیشون بره.

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

بورک خوشمزه تون حاضره … نوش جان

آموزش تهیه بورک گوشت و سبزیجات؛ غذای معروف ترکیه

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:19 - 1398/01/31
بابا ول کن این بورک گوشت ترکیه رو دو هزاربار گذاشتی دستورشو
Iran, Islamic Republic of
11:34 - 1398/01/31
من این غذا رو بارها و بارها درست کردم اما هیچ وقت سرخ نکردم بلکه توی فر درست کردم مواد میانی به حد کافی چرب هستند دیگه سرخ کردنش اون رو تبدیل به یک غذای ناسالم میکنه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج