پـاستاي لوله‌اي+ سالاد اسفناج+ تــرايفل
۸۸۴۷
۲۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۸
۱۴۱۶۶ 
سیر شوید و لذت ببرید
هيچ غذايي به تنهايي كافي نيست، براي لذت بردن از غذا بايد پيش غذا، غذاي اصلي، همراه غذا و دسر هم سرو شود. مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد.
برترین مجله اینترنتی ایران

مواد لازم پاستا :

  • پاستا لوله‌اي: 500 گرم  
  • پنير پارمزان: 40 گرم  
  • مغز بادام آب‌پز: 100 گرم  
  • سير: 2 حبه  
  • فلفل چيلي: يك يا 2 عدد  
  • ريحان پاك شده: 2 دسته
  • فيله ماهي: 4 عدد  
  • گوجه‌فرنگي: 450 گرم
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم



مواد لازم سالاد
  • اسفناج از قبل شسته شده  پنير پارمزان: 40 گرم 
  • ليموي تازه: نصف  يك عدد 
  • نمك و روغن زيتون: به مقدار لازم



مواد لازم ترافیل
  • پرتقال: 3 عدد  
  • كيك اسفنجي: 100 گرم  
  • ليمو: يك عدد  
  • وانيل يا شكر: يك قاشق چاي‌خوري
  • تمشك يا هر ميوه فصل: يك سبد  
  • شير: 100 ميلي‌ليتر  
  • خاك قند: 2 قاشق غذاخوري  
  • شكلات تلخ: 100 گرم



مواد اوليه و وسايل آشپزي خود را آماده كنيد. كتري را آب كرده و بجوشانيد. گاز را در حرارت 180 درجه سانتي‌گراد/ 350 درجه فارنهايت گرم كنيد، سپس 4 ليوان بزرگ آب‌گرم را درون قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.

قالب كيك‌پزي را روي حرارت زياد قرار دهيد. چاقوهاي مورد استفاده براي اين غذا را آماده كنيد.


  • سالاد اسفناج
اسفناج‌ها را ريز كرده و درون ظرف بريزيد. يك عدد ليمو را نصف كرده و آب آن را به اسفناج‌ها اضافه كنيد. مقداري نمك و روغن زيتون درون ظرف بريزيد و در آخر پنير پارمزان را با كارد برش داده و روي آن بريزيد.



  • پاستای لوله ای
ابتدا قابلمه را با آب پر كرده و روي گاز قرار دهيد. حرارت را كمي زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. مقدار كمي نمك را درون آب بريزيد و پاستاي لوله‌اي را به آب جوش اضافه كنيد و بگذاريد تا خوب نرم شود. پاستا پس از 5 دقيقه آماده آبكش‌كردن است. پاستاي آبكش‌شده را كنار بگذاريد تا خشك شود. ماهي‌تابه را روي گاز قرار داده و كمي روغن زيتون را در ماهي‌تابه بريزيد و فيله‌هاي ماهي را به روغن زيتون اضافه كنيد.  سير را درون آن رنده كنيد و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. فلفل چيلي را خرد كرده همراه با مغز بادام درون آن بريزيد. گوجه‌فرنگي را شسته و رنده كنيد. تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و زير ماهي‌تابه را خاموش كنيد. مواد پاستا آماده است. پاستاي آبكش‌شده را درون ظرف ريخته و مواد را لابه‌لاي آن اضافه كنيد. پاستا آماده سرو كردن است. پنير پارمزان را روي آن ريخته و با برگ‌هاي تازه ريحان آن را تزئين كنيد.



  • ترايفل
آب 3 عدد پرتقال را بگيريد و در درون ظرف گودي بريزيد. كل ظرف را با لايه خمير اسفنجي بپوشانيد. خاك قند را به طور جداگانه درون كاسه همراه با شير ريخته و هم بزنيد درآخر پوست ليمو را رنده كرده و آب نصف ليمو را بگيريد وانيل را به آن اضافه كنيد و با همزن آن را به خوبي هم بزنيد. اين مخلوط را روي كل آن پخش كنيد و بعد، روي آن تمشك بريزيد و با خرده‌هاي ريز شكلات سياه سراسر ترايفل خود را بپوشانيد و بعد آن را داخل يخچال قرار دهيد. بعد از صرف شام وقت آن رسيده تا دسر را از يخچال دربياوريد. مقداري شكر را روي آن الك كرده و بعد دسر آماده است.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج