پخت نان تازه با خمیرمایه ۴۵۰۰ ساله!
۸۹۴۹۲۱
۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷
۳۹۱۱ 
نان یکی از غذاهای اصلی است که از ابتدای تمدن بشر به شکل‌های مختلف وجود داشته است. شیموس بلکلی (seamus blackley)، دانشمند، عاشق نان است و اخیرا با استفاده از خمیرمایه ۴۵۰۰ساله نان تازه پخته است.
برترین‌ها: هیچ چیز مثل نان داغ و تازه اول صبح، روز آدم را خوب نمی‌سازد. مخصوصا اگر در روستا باشی و نان محلی از دست زنان روستایی بگیری و در همان حال و هوای بکر و تازه روستا بنشینی و با پنیر محلی بخوری. مگر می‌شود با بوی نان تازه محلی مست نشد؟
 
نان یکی از غذاهای اصلی است که از ابتدای تمدن بشر به شکل‌های مختلف وجود داشته است. شیموس بلکلی (seamus blackley)، دانشمند، عاشق نان است و اخیرا با استفاده از خمیرمایه ۴۵۰۰ساله نان تازه پخته است. جالب است بدانید که این نان به طرزباورنکردنی خوشمزه بوده است. ظاهرا این پروژه یکی از شادترین لحظات عمر این دانشمند بوده است.
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
او با کمک دو دانشمند (مصرشناس و میکروب‌شناس) نمونه‌های مخمر ۴۵۰۰ساله را از ظروف سفالی مصر باستان جمع‌آوری کرد.
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
آن‌ها نمونه‌ها را از ظروفی جمع آوری کردند که تصور می‌شد برای پخت نان در مصر باستان استفاده می‌شده اند. بلکلی یک نمونه از مخمر باستانی را نگه داشت و از آرد و جوی آسیاب شده استفاده کرد. بعد از یک هفته انتظار، پخت نان را آغاز کرد.
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
بلکلی سعی کرد از همان موادی استفاده کند که مصریان باستان برای پخت نان استفاده می‌کردند و می‌گوید: «عطر و طعم این نان با بوی همه نان‌هایی که تا به حال دیده اید فرق دارد. خرده‌های نان سبک و هستند و به راحتی می‌توانید متفاوت بودن آن را احساس کنید.»
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
هیجان بلکلی قابل درک است. مدتی است که دانشمندان غذا‌های باستانی را بررسی می‌کنند. مصریان عاشق نان بودند و غذای اصلیشان نان بود: مردم همه از هر طبقه و با هر عقیده‌ای در همه وعده‌های غذایی خود نان می‌خوردند.
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
پخت نان با مایه خمیر 4500 سال پیش
 
منبع: boredpanda
الهام مظفری
انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:32 - 1398/05/19
کلانه غذای کردستانه خیلی خیلی خوشمزش هرکی اومد کردستان حتما و حتما کلانه بخوره غذای کردستانه ماهم سنندج زندگی میکنیم و همیشه کلانه میخوریم
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۹
حالا کلانه چیه؟؟؟ نوعی نان هست؟؟؟؟؟
به نظرت ربطی به این موضوع داشت؟
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۰
بله داشت یک نان خوشمزه که با سبزی های کوهی درست میشه عطر وطعم خیلی خوبی داره
کرمانشاه
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
کلانه با پیچک که نوعی سبزی است درست میشه درسته خوشمزه است در کرمانشاه خیلی زیاد درست میشه البته در فصل بهار این سبزی کوهی چیده میشه وبا خمیر قاطی میکنن وپخت میشه؛ بعضیا هم سبزی رو خورد میکنن ومیدن نانوایی براشون در خمیربریزن و پختش کنن براشون .
Iran, Islamic Republic of
17:43 - 1398/05/19
نمیدونم فوبیا از اشیا باستانی وجود داره یا نه اما من دارم
غذا که هیچی
Iran, Islamic Republic of
21:54 - 1398/05/19
چقدر جالب چقدر عالی عاشق مخمر هستم موجودات جالبی هستند
Russian Federation
02:23 - 1398/05/20
نگفته مزه اش آخرش چی از آب در آمده؟ من بودم جرات نمیکردم بخورم!
Iran, Islamic Republic of
00:47 - 1398/05/21
چه تجربه هیجان انگیزی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج