طرز تهیه نان ذرت فوری، بدون فر
۸۹۷۲۲۳
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸
۴۵۱۱ 
در اینجا طرز تهیه یک نون ذرت رو با هم میبینیم که هم مراحل آماده کردن خمیرش خیلی راحته و هم نیازی به استراحت دادن خمیر نیست برای همین خیلی آسون و سریع حاضر میشه.

برترین‌ها: یکی از لذت بخش‌ترین قسمت‌های آشپزی پختن نون توی خونه هستش، اما گاهی به خاطر زمان زیادی که باید خمیر نون رو استراحت بدیم یا مراحل سخت و وقت گیر آماده کردن خمیرش ممکنه دست از پختنش بکشیم، ولی اینجا طرز تهیه یک نون ذرت رو با هم میبینیم که هم مراحل آماده کردن خمیرش خیلی راحته و هم نیازی به استراحت دادن خمیر نیست برای همین خیلی آسون و سریع حاضر میشه.

نان ذرت فوری
مواد لازم:

  • آرد ذرت: ۱و ۱/۲ پیمانه
  • آرد گندم: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • آب: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
  • نمک به مقدار لازم

نان ذرت فوری
طرز تهیه:

۱. برای شروع تخم‌مرغ، روغن و نمک رو داخل یه کاسه‌ی نسبتا بزرگ میریزیم و با یک چنگال در حد در اومدن تخم‌مرغ از لختگی مواد رو مخلوط میکنیم.

نان ذرت فوری
۲. حالا آب رو اضافه کرده و مواد رو کمی هم میزنیم.

نان ذرت فوری
۳. بعد هر دو آردمون رواضافه میکنیم فقط بهتره مقداری از آرد گندم یا ذرت (حدود ۱/۲ پیمانه) رو نگه داریم و اگر خمیر بعد هم زدن مواد هنوز خودشو نگرفته بود اضافش کنیم.

نان ذرت فوری
۴. مواد رو باز با چنگال هم میزنیم تا مایه خودشو بگیره. همون طور که میبینین خمیر هنوز شله پس بقیه آرد رو کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر خودش رو بگیره.

نان ذرت فوری
۵. روقتی خمیر به اندازه‌ای سفت شد که میشد ورزش بدیم شروع به ورز دادن میکنیم تا منسجم و یکنواخت بشه. همین که خمیر به دست تمیز نچسبه دیگه آرد لازم نیست دقت کنین که خمیر همیشه به دست خمیری‌تون میچسبه و برای امتحان کردن نچسب بودنش باید با دست تمیز خمیر رو لمس کنین پس حواستون باشه تا بیش از حد آرد نریزین.

نان ذرت فوری
۶. حالا خمیر آماده است و اصلا احتیاجی به استراحت نداره.

نان ذرت فوری
۷. به اندازه‌ی یک نارنگی کوچیک از خمیر برمیداریم رو روی سطح آرد پاشی شده با وردنه ورزش میدیم تا ضخامتش حدود ۱ الی ۲ میلی‌متر بشه.

نان ذرت فوری
۸. حالا خمیر آماده پخته میتونیم همینطوری بپزیمش با اینکه قالبش بزنیم تا تمیز‌تر دربیاد.

نان ذرت فوری
۹. برای پخت خمیر کافیه تا یک قابلمه نچسب رو بدون روغن روی حرارت متوسط بذاریم تا داغ بشه و بعد خمیر رو توش بذاریم.

نان ذرت فوری
۱۰. وقتی خمیر شروع به حباب زدن کرد موقع برگردوندنشه.

نان ذرت فوری
۱۱. حالا اجازه میدیم تا اون طرفش هم طلایی بشه و بعد نون ذرتمون حاضره.

نان ذرت فوری
۱۲. بهتره نون رو بلافاصله بعد پخت لای پارچه تمیز بذاریم تا خشک نشه.

نان ذرت فوری

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:42 - 1398/05/26
مچکرم به نظر راحت میومد یه بار امتحان میکنم ببینم چطور میشه
Iran, Islamic Republic of
15:05 - 1398/05/26
چه جالب
حتما درستش میکنم
Iran, Islamic Republic of
14:00 - 1398/05/27
همچین خیلی هم فوری فوری نیستا البته باز اینم دنگ و فنگ داره . برای ساندویچای مکزیکی مثل مرغ یا گوشت با سس زیاد خوبه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج