طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله
۹۰۶۸۳۲
۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹
۸۴۶۷ 
خورشت هویج یکی از اون دسته خورشت‌های لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهنده‌هایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.

برترین‌ها: خورشت هویج یکی از اون دسته خورشت‌های لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهنده‌هایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • هویج: ۴ عدد
  • آلو بخارا: حدود ۸ الی ۱۰ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۴۰ گرم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۲. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۳. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۴. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوش‌طعم بشه.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۵. حالا آلو‌هایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۶. حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۷. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

۸. حالا خورشت آماده سرو کردنه.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
00:10 - 1398/06/26
یک سینه مرغ؟؟؟ چه خبره این همه گوشت مرغ رو یکجا استفاده کنیم به نظرم با نصف این مقدار هم میشه خورش درست کرد و حتی یک چهارم
پاسخ ها
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
دقیقاً درست میفرمایید با یک جهارم نصف سینه مرغ، بعد از پخت، فقط بمنظور تبرک به پشت چشمهایتان بمالید، والسلام
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
جناب ناشناس فوق العاده لوس و بیمزه تشریف دارید یا شاید هم خیلی وضعتون خوبه یه سینه مرغ کلا زیاده نه بخاطر پولش چون این خورش کم حجم هست. معلومه در عمرت غذا نپختی
بدون نام
United States
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
خخخخخخخخ
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج