طرز تهیه‌ی بلالوت؛ دسر جنوبی
۹۵۴۹۸۰
۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰
۶۷۰۸ 
یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه که در بندرعباس بسیار شهرت دارد، بلالوت یا بلالیت است. جالب است بدانیدکه اگر به هند سفر کنید، این خوراک را که با رشته فرنگی (ورمیشل) تهیه می‌شود، به عنوان یکی از دسر‌های محبوب در میان مردم این کشور خواهید یافت.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون - حدیث: یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه که در بندرعباس بسیار شهرت دارد، بلالوت یا بلالیت است. جالب است بدانیدکه اگر به هند سفر کنید، این خوراک را که با رشته فرنگی (ورمیشل) تهیه می‌شود، به عنوان یکی از دسر‌های محبوب در میان مردم این کشور خواهید یافت.

مواد لازم

  • رشته فرنگی (ورمیشل)
  • ۱/۲ بسته شکر
  • ۱/۴ پیمانه گلاب
  • ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه‌ی بلالوت؛ دسر جنوبی

طرز تهیه‌ی بلالوت؛ دسر جنوبی

طرز تهیه

۱. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و به مدت ۳-۴ دقیقه رشته را در آن بپزید؛ و آب کش کنید. رشته را کمی سفت بردارید، چون اگر کاملا نرم باشد، بعد از اضافه کردن شکر شفته خواهد شد.

۲. کف قابلمه مقداری روغن یا کره بریزید و یک لایه رشته روی آن‌ها بریزید و اندکی شکر روی رشته بپاشید. سپس بقیه رشته را ریخته و باقیمانده‌ی شکر را به همراه گلاب و کمی روغن روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید.

۳. سپس کمی زعفران دم کرده روی آن بریزید. در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم دم بکشد.

از ته دیگ خوشمزه این غذا که با شکر کاراملی شده واقعا نمی‌شه گذشت.

میزان شکر این غذا سلیقه‌ای هست.

انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:14 - 1398/11/10
همراه با تخم مرغ دو رو میشه صبحانه ای مخصوص اعیاد و شادیهای هرمزگانیا
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج