گشنیز کباب آذربایجانی
۹۶۱۱۷۸
۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰
۶۲۵۵ 
گشنیز کباب یکی از غذا‌های خوشمزه و مجلسی آذری است که اصالت آن متعلق به آذربایجان می‌باشد. این غذای خوشمزه و پرطرفدار یک نوع کوفته سنتی است که از ترکیب سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود.

روزنامه خراسان: گشنیز کباب یکی از غذا‌های خوشمزه و مجلسی آذری است که اصالت آن متعلق به آذربایجان می‌باشد. این غذای خوشمزه و پرطرفدار یک نوع کوفته سنتی است که از ترکیب سبزیجات و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت چرخ کرده - ۵۰۰ گرم
  • لپه - ۲۰۰ گرم
  • پیاز - ۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ - ۲ عدد
  • گشنیز پاک شده - ۵۰۰ گرم
  • لیمو عمانی - ۶ عدد
  • آرد سفید - یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع - به مقدار لازم برای سرخ کردن
  • نمک، فلفل و زردچوبه - به میزان کافی

گشنیز کباب آذربایجانی

گشنیز کباب آذربایجانی

طرز تهیه

لپه‌ها را بشویید و از یکی دو ساعت قبل از پختن خیس کنید. لپه‌ها را داخل مقداری آب به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزیدو سپس از آب جدا کنید. آب آن را دور نریزید. گشنیز‌ها را هم بعد از پاک کردن بشویید و داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. یکی از پیاز‌ها را پوست و از وسط نصف کنید و به همراه گوشت چرخ کرده داخل دستگاه خرد کن بریزید تا کاملا له شود. مخلوط را داخل ظرفی گود قرار دهید و لپه‌های پخته شده را با نصف دیگر پیاز داخل دستگاه خرد کن بریزید و له کنید.

سپس له شده لپه و گوشت را با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید. به مخلوط در حال ورز دادن، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. بعد از این که مواد با هم مخلوط شدند، تخم مرغ‌ها را داخل مواد بشکنید و خوب هم بزنید. تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و از مواد مخلوط، به اندازه یک گردو بردارید و به صورت کوفته قلقلی در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید. گشنیز‌ها را به صورت درشت خرد کنید و داخل روغن تفت دهید.

قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود. یک قاشق آرد هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. به داخل پیاز و آرد تفت داده شده، آب لپه و یک پیمانه آب معمولی اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. لیموعمانی‌ها را سوراخ کنید و بعد از به جوش آمدن آب، داخل قابلمه بریزید و بعد از چند جوش زدن، گشنیز تفت داده شده را به آن‌ها اضافه کنید و پس از یک ربع ساعت جوشیدن مواد کوفته‌های سرخ شده را داخل سس بریزید تا ۵ دقیقه‌ای در مخلوط گشنیز و لیمو عمانی بپزد.

انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
مملی هستم از اسلامشهر
Iran, Islamic Republic of
09:07 - 1398/12/01
منم دلم خواست...به به
Iran, Islamic Republic of
10:26 - 1398/12/01
جاان آزربایجان❤
Iran, Islamic Republic of
10:28 - 1398/12/01
فکر نکنم این عکس مربوط به این غذا باشد
پاسخ ها
بینام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۱
احسنت...ثبت با سند برابر نیست
بینام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۱
ثبت با سند برابر نیست
عکس مربوط به دستور غذا نیست
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۲
موافقم
Iran, Islamic Republic of
07:25 - 1398/12/06
اینکه شد قیمه کباب با گشنیز
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج