افطاری روز؛ سوپ لیمو و گشنیز
۹۸۲۵۸۴
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰
۳۳۹۲ 
سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ‌های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین‌ها و مواد ضروری لازمه تامین می‌کند.

وب‌سایت غذالند: سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ‌های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین‌ها و مواد ضروری لازمه تامین می‌کند. به همین دلیل این سوپ هم به خاطر طعم و عطر لذیذ و خوشمزه اش و هم به خاطر مقوی و سالم بودن طرفداران بسیاری دارد.

طرز تهیه‌ی سوپ لیمو و گشنیز؛ سوپ رژیمی و مقوی

سوپ لیمو و گشنیز نیز به خاطر دارا بودن ویتامین C دلیل خوبی برای رفع سرماخوردگی و تسکین سرفه‌های بیماران می‌باشد. در واقع این سوپ عالی و خوشمزه یک غذای غنی از ویتامین ث می‌باشد که باعث افزایش ایمنی بدن و درمان بیماری‌ها خواهد شد.

می‌توانید از این سوپ هم به عنوان پیش غذای خوشمزه و محبوب وعده‌های غذایی خود استفاده کنید و هم به عنوان شام در وعده اصلی میل کنید. وجود انواع مواد مغذی و سالم در این سوپ سبزیجات یک وعده اصلی و سبک برای شام محسوب خواهد شد.

از دیگر انواع سوپ‌های خوشمزه و مقوی می‌توان به سوپ کلم بروکلی، سوپ بادام زمینی، سوپ عدس، سوپ دلمه، سوپ انار، سوپ مرغ و سبزیجات، سوپ هویج و سوپ سبزیجات رژیمی اشاره کرد.

مواد لازم

  • گشنیز خرد شده: نصف فنجان
  • آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • کلم خرد شده: نصف فنجان
  • هویج متوسط: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • چیلی سبز: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • استاک سبزیجات: ۲٫۵ فنجان
  • آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه‌ی سوپ لیمو و گشنیز؛ سوپ رژیمی و مقوی

طرز تهیه‌ی سوپ لیمو و گشنیز؛ سوپ رژیمی و مقوی

مراحل پخت

۱. چیلی و سیر را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید.

۲. سپس پیاز خرد شده را نیز به ظرف اضافه کنید و سرخ کنید.

۳. کلم و هویج‌ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

۴. آرد ذرت را در یک ظرف جداگانه با کمی آب مخلوط کنید.

۵. سپس استاک سبزیجات، آب لیمو، ادویه جات و مخلوط آب و آرد را نیز به قابلمه اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.

۶. بعد از ۵ دقیقه گشنیز خرد شده را به ظرف اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت خاموش کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج