افطاری روز؛ شیر برنج
۹۹۰۱۷۳
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۸
۴۳۶۴
شیربرنج یکی از دسر‌های جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که می‌توانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزیین کنیم و به صورت رژیمی درست کنیم.

ایرنا زندگی: شیربرنج یکی از دسر‌های جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که می‌توانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزیین کنیم و به صورت رژیمی درست کنیم.

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری جذاب برای افطار

مواد لازم:

  • برنج نیم دانه: یک پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • شیر پرچرب: یک لیتر
  • هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
  • خامه: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری جذاب برای افطار

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری جذاب برای افطار

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Turkey
09:16 - 1399/02/15
برنج رو با شیر خیس کنید خوشمزه تر میشه
بدون نمک بپزید زودتر و بهتر پخته میشه چون کاملا باید برنج وابره
پنج دقیقه آخر دمکنی بذارید بهتره
Iran, Islamic Republic of
11:45 - 1399/02/15
اخه شیر برنج هم چیزیه اینجا اموزش بدین همه بلدن.
Iran, Islamic Republic of
09:10 - 1399/02/17
طرفای ما به شیربرنج فقط رازیانه ونمک میزنیم به نظرمن با رازیانه شیربرنج خیلی خوشمزه میشه شکر دیگه چیه اینکه میشه یه چیز دیگه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
بله رازیانه خوبه سردی شیرو میگیره وخوش طعم میکنه یه بارامتحان کنید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج