افطاری روز؛ فرنی
۹۹۰۶۵۲
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
۴۰۳۹ 
سفره افطار امشبتان را با یک فرنی جذاب، خوشمزه و هیجان‌انگیز کنید. افطار کردن با فرنی گرم هم خشکی گلویتان را از بین می‌برد هم معده‌تان را بعد از چندین ساعت خالی بودن اذیت نمی‌کند.

ایرنا زندگی: سفره افطار امشبتان را با یک فرنی جذاب، خوشمزه و هیجان‌انگیز کنید. افطار کردن با فرنی گرم هم خشکی گلویتان را از بین می‌برد هم معده‌تان را بعد از چندین ساعت خالی بودن اذیت نمی‌کند.

فوت و فن‌های پخت فرنی؛ دسر جذاب برای سفره افطار

مواد لازم:

  • شیر: ۴ لیوان
  • آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب: نصف استکان
  • گلاب: نصف استکان
  • هل سائیده شده و پودر شده: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری برای تزیین
  • دارچین و خلال پسته: برای تزیین

فوت و فن‌های پخت فرنی؛ دسر جذاب برای سفره افطار

فوت و فن‌های پخت فرنی؛ دسر جذاب برای سفره افطار

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا شیر سرد را با لیوان‌های دسته‌دار که در تمامی خانه‌ها یافت می‌شود در قابلمه مورد نظر بریزید.

۲. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می‌شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

۳. پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود. بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی به دست آید. فرنی را بایستی سریع در کاسه‌های کوچکی که از قبل آماده کرده‌اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود. پس وقتی از روی حرارت برمی‌دارید نه سفت و نه شل باشد.

فوت و فن‌ها:

  • فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.
  • بجای شکر و پودر قند می‌توانید از عسل یا شیرین‌کننده‌های طبیعی دیگر استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن آرد به آن کمی زعفران یا پود کاکائو اضافه کنید.
  • آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.
  • در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
  • برای تزیین فرنی می‌توانید از دارچین، گل سرخ، خلال پسته، بادام، کنجد یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
France
11:29 - 1399/02/16
دستورتون ایراد داره.اول اینکه عنوان فرنی هست.نه فرنی زعفرانی پس نباید مواد اولیه زعفران بنویسین ثانیا آب نمیریزن اصلا.ثالثا شکر هفت الی هشت قاشق سرخالی هست چهار قاشق اصلا فرنی بی مزه میشه.
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
آفرین ، موافقم
مریم ب
United Arab Emirates
۰۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۰
نصف استکان آب حالا طوری نیست خودتو ناراحت نکن
Iran, Islamic Republic of
13:28 - 1399/02/16
زحمت کشیدین. یه دفه درست کردن نیمرو روهم بذارین دیگه.
Iran, Islamic Republic of
21:51 - 1399/02/16
اينو که عمه منم بلده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج