افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی
۹۹۰۹۱۵
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۸
۸۴۷۲
روز‌های زیبای اردیبهشتی‌تون به‌خیر و طاعات ماه رمضونی‌تون قبول باشه. شاید ظاهر این غذایی که میبینید به نظر ویژه و متفاوت نیاد و فکر کنید که خب این همون سبزی پلو مرغ هست که یکم قرتی شده. ولی باید آگاهتون کنم که این سبزی پلو نیست.

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: روز‌های زیبای اردیبهشتی تون به خیر و طاعات ماه رمضونی تون قبول باشه. شاید ظاهر این غذایی که میبینید به نظر ویژه و متفاوت نیاد و فکر کنید که خب این همون سبزی پلو مرغ هست که یکم قرتی شده. ولی باید آگاهتون کنم که این سبزی پلو نیست… گشنیز پلو هست… پر از عطر گشنیز که در ترکیب با خوراک مرغ زعفرونی خیلی خوشاینده. بهتون پیشنهاد میکنم این غذای خوشمزه رو با گشنیز تازه که این روز‌ها به وفور یافت میشه امتحان کنید. برای سحری هم گزینه‌ی سریع و خیلی خوبیه.

افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

مواد لازم

  • برنج ۲ پیمانه
  • گشنیز خرد شده ۱ لیوان
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • زعفران دم کرده دو سه قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل
  • دارچین
  • زردچوبه
  • رب گوجه نصف قاشق مرباخوری

افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

دستور سریع

برنج رو اگه وقت داشتید از قبل خیس کنید و بعدم به روشی که در اینجا توضیح دادم آبکش کنید.

گشنیز تازه رو بعد از شستشو خرد کنید و به برنج آبکش اضافه کنید و ته دیگ دلخواهتون رو بذارید و برنج رو دم کنید.

پیاز رو ریز خرد کنید و در مقداری روغن روی حرارت کم تفت بدید تا سبک و طلایی رنگ بشه.

سینه مرغ رو به تکه‌های کوچیک برش بزنید و به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و حرارت رو کمی بالا ببرید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کنه.

افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

مجددا حرارت رو کم کنید و ادویه‌ها و رب گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

حالا زعفران رو اضافه کنید و اگه لازمه نصف استکان آب هم روی مرغ‌ها بریزید و اجازه بدید روی حرارت ملایم ۱۰-۱۵ دقیقه بپزه. نهایتا چند قطره لیموی تازه بهش اضافه کنید.

غذا آماده‌ی سرو هست.

گشنیز پلو با مرغ مجلسی

برای مهمونی اگه خواستید این غذای خوشمزه رو آماده کنید بهتره از تکه‌های بزرگ مرغ استفاده کنید. مثلا از ران کامل استفاده کنید. طبیعیه که زمان پخت مرغ هم بالاتر میره و لازمه ۱ ساعتی اجازه بدید تا کاملا بپزه.

افطاری روز؛ گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:00 - 1399/02/17
هم گشنیز خیلی سرده هم مرغ هم آبلیمو. برای کسانی که طبع سرد دارند خوب نیست، البته زعفران و پیاز گروه کمی آن را متعادل می کنه.
پاسخ ها
بدون نام
United Kingdom
۰۳:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۸
گشنیز کجاش سرده.تخم گشنیز بچه سقط میکنه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
تاجایی ک خبردارم سبزیجات گرم هستند ومیوه جات سرد
Iran, Islamic Republic of
14:10 - 1399/02/19
این غذا رو با جعفری کوهی درست کردم محشر شد
الان فصل جعفری کوهی هس برین بچینین
فقط از هرگیاه چنتا کوچیکشو بزارین بمونه واسه سالای آینده وگرنه که بمرور نسلش منقرض میشه
Iran, Islamic Republic of
13:59 - 1399/02/20
طبع گشنیز به شدت سرده...و طبع شوید گرم ...و باید با توجه به اخلاط چهار گانه و با مصلح استفاده بشن (یعنی باید بررسی کنید چه نوع طبیعتی دارید و از سبزیجات استفاده کنید اگر نوع طبع سبزی با طبیعت شما جور نیست از مصلح آن استفاده کنید)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج