پيتزا سالامي+ دسر گيلاس+ سالاد گوجه فرنگي
۹۹۴۵
۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۰
۱۷۵۶۰
تمامي مواداوليه پيتزا را آماده كرده و فر را روشن كنيد، يك قالب نسوز پيتزا در سايز 30 تا 32 سانتي‌متر را در دماي كم فر قرار دهيد. ابتدا ماهي‌تابه‌خود را با كمي روغن زيتون چرب كرده و كمي آرد روي ماهي تابه بريزيد...
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم پیتزا :
  •  خمير آماده پيتزا: يك عدد
  •  گوجه‌فرنگي خرد شده: 400 گرم
  •  ريحان تازه: به‌ميزان كم
  •  سير: يك‌دوم حبه
  •  پنير پارمزان: به ميزان زياد براي رنده كردن روي پيتزا
  •  سالامي: 8 تيكه
  •  روغن زيتون: به مقدار لازم
  •  فلفل قرمز تازه: يك‌دوم
  •  نمك و فلفل: به مقدار لازم
  •  آرد: به مقدار لازم



مواد لازم دسر گیلاس :
  •  بستني: چند اسكوپ
  •  گيلاس: 300 گرم
  •  شير: 50 ميلي ليتر
  •  شكر: يك قاشق چاي‌خوري
  •  وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  •  بيسكويت يا شيريني:‌ چند عدد براي سرو كردن



مواد لازم سالاد گوجه فرنگی :
  •  گوجه، گيلاس، ‌آلويا ميو‌ه‌هاي رنگي فصل: 500 گرم
  •  فلفل چيلي تازه: يك‌دوم
  •  ريحان تازه: به ميزان كم
  •  سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  •  سير: يك‌دوم حبه
  •  نمك: به ميزان كافي



مواد لازم ادویه :
  •  روغن زيتون
  •  نمك و فلفل سياه



تمامي مواداوليه پيتزا را آماده كرده و فر را روشن كنيد، يك قالب نسوز پيتزا در سايز 30 تا 32 سانتي‌متر را در دماي كم فر قرار دهيد.

پيتزاي سالامي

ابتدا ماهي‌تابه‌خود را با كمي روغن زيتون چرب كرده و كمي آرد روي ماهي تابه بريزيد. خمير پيتزا را به‌خوبي در ماهي‌تابه پهن كنيد.  كار سختي نيست، يادتان باشد كه مي‌توانيد پيتزا را در خانه از رستوران هم بهتر بپزيد! 3 قسمت از گوجه‌فرنگي‌هاي خرد شده را همراه با ريحان تازه درون همزن برقي بريزيد، يك‌دوم سير پوست كنده همراه با كمي روغن زيتون و يك سر انگشت نمك به آن اضافه كنيد و تا آن‌جايي كه همه مواد با هم مخلوط شوند‌ آن‌ها را هم بزنيد. حالا اين مواد را وسط خمير پيتزا بريزيد و بعد به‌خوبي آن را روي خمير پخش كنيد. يك لايه پر پنير پارمزان اضافه كرده و روي آن را تكه‌هاي سالامي بچينيد و مجددا روي آن را مقدار كمي پنير آماده پيتزا بريزيد. فلفل‌هاي قرمز را ريز ريز كرده و روي پيتزا بپاشيد. در آخر آن را درون فري كه از قبل آماده كرده‌ايد قرار دهيد تا به‌خوبي پخته شود و رنگ طلايي به‌خود بگيرد. هنگامي كه پيتزا طلايي شد وقت آن است كه آن را از فر در بياوريد. برگ‌هاي ريز و زيباي ريحان براي تزئينات هميشه حرف اول را مي‌زند. پس يادتان نرود از ريحان استفاده كنيد. پيتزا سالامي آماده سرو است اما بهتر است كمي روغن زيتون روي آن بريزيد تا براق شود.




سالاد گوجه‌فرنگي

ابتدا ميوه‌ها را رنده كنيد و درون ظرفي بريزيد. يك گوجه‌فرنگي درشت را با چاقو خرد كنيد و به آن اضافه كنيد. فلفل چيلي را ريز كرده و داخل كاسه بريزيد. در مرحله بعد، برگ‌هاي ريحان را از شاخه جدا كنيد و با مواد داخل كاسه مخلوط كنيد. 3 قاشق غذاخوري روغن زيتون به همراه سركه بالزاميك و كمي نمك را درون سالاد ريخته و هم بزنيد، در آخر سير رنده كرده و گيلاس و آلو را به آن اضافه و درون كاسه به‌خوبي هم بزنيد تا تمام مواد سالاد با ادويه و روغن زيتون طعم اصلي خود را به دست آورند. فراموش نكنيد، هنگام سرو كردن اين سالاد خوشمزه برگ‌هاي تازه ريحان كه از قبل شسته و آماده كرده‌ايد را روي آن بريزيد.



دسر چری

مقدار كمي آب سرد را داخل كاسه بزرگي بريزيد و يك قالب كوچك يخ به همراه گيلاس به آن اضافه كنيد. در يك كاسه ديگر، مقداري شير و بستني بريزيد و كمي هم بزنيد تا بستني به خامه تبديل شود. وانيل و شكر را كم‌كم به آن اضافه كنيد و به‌خوبي به هم بزنيد. بستني ميكس شده را 2 دقيقه در فريزر قرار دهيد و پس از 2 دقيقه آن را بيرون آورده و درون قيف بريزيد و در وسط بشقاب آن را شكل دهيد، وقت آن رسيده كه گيلاس‌ها را كه درون يخ بودند به آن اضافه كنيد.

براي سرو كردن دسر مي‌توانيد از بيسكويت‌ يا هر شيريني كه دوست داريد در كنار آن استفاده كنيد. يخ گيلاس‌ها در هنگام سرو كردن كم‌كم آب شده و براق مي‌شوند.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها