طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید
۱۰۶۴۱۴۰
۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۱
۹۹۰۳
آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

وب‌سایت غذالند: آش شولی، یکی از انواع آش‌های محلی استان یزد می‌باشد. این آش خوشمزه و سنتی با ترکیب مواد اصلی آرد، چغندر و سبزی‌های معطر مخصوص آش تهیه و سرو شده که طعم و عطر خاص و خوشمزه‌ای را فراهم خواهد کرد. می‌توانید این آش محلی را برای وعده‌های شام تهیه و در این شب‌های سرد پاییزی آن را سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت و خاص آن لذت ببرید.

چاشنی مخصوص آش شولی، سرکه می‌باشد، ولی می‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از رب انار نیز استفاده کنید. شولی یزدی جزء غذا‌های محبوب سنتی در میان مردم یزد می‌باشد که بسیار ساده و راحت می‌توانید آن را در منزل تهیه و میل کنید.

آش شولی

مواد لازم

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • چغندر: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سبزی آشی (شوید، اسفناج، جعفری، تره و شنبلیه): ۵۰۰ گرم
  • عدس: به مقدار دلخواه
  • آب جوش: ۳ لیوان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

آش شولی

آش شولی

طرز تهیه

۱. چغندر را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید.

۲. در یک قابلمه کمی آب پر کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

۳. چغندر‌های خرد شده را در قابلمه ریخته و صبر کنید تا نیم پز شوند.

۴. عدس و سبزی آشی خرد شده را به قابلمه اضافه و هم بزنید.

۵. پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

۶. نعناع آش را نیز آماده و کمی تفت دهید.

۷. سپس نصف پیاز داغ آماده را به مواد قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

۸. آرد را با دو لیوان آب جوش در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملاً حل شود.

۹. سپس مخلوط آرد را کم کم به آش اضافه و هم بزنید.

۱۰. در آخر نیز ادویه‌ها را اضافه و بعد از ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

۱۱. برای تزیین آش نیز از پیاز و نعناع داغ استفاده کنید.

اگر تابه‌حال این آش را امتحان کرده‌اید، تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

انتشار یافته: 13
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
10:30 - 1399/09/11
تصویر اولی که اصن شولی نی. ولی دومیه شولیه. من یزدیم. اما کلا از شولی بدم میاد.
United States of America
10:54 - 1399/09/11
چی میگی اردراکه بااب جوش مخلوط کنیم گوله گوله میشه بایدبااب سردمخلوط کنیم وبعداظافه کنیم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
بله درست میفرمایین
اگر روزی وقتی آرد در آب حل کردین گوله شد ،از الک یا آبکش رد کنین
Iran (Islamic Republic of)
12:46 - 1399/09/11
سلام دوستان من یه عنوان یه یزدی بهتون پیشنهاد مکنم مطمئن باشید پشیمون نمیشود فقط میشه یه کم لپه هم اضافه کرد وبه عنوان عصرانه به نظر من براشام خوب نیس نصف شب دلتون غذا مخواد
Iran (Islamic Republic of)
15:32 - 1399/09/11
من کرمانی هستم.
عالی هست
Iran (Islamic Republic of)
15:44 - 1399/09/11
ما مشهدی هستیم این آش و درست میکنیم با سرکه شکر هم می‌زنیم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
یاخداشکروسرکه چه فاجعه ای میشه
Iran (Islamic Republic of)
20:15 - 1399/09/13
به عنوان چاشنی از شکر هم استفاده میکنن
Iran (Islamic Republic of)
01:02 - 1399/09/14
من توی یزد خوردم و خیلی خوشم اومد. ولی نمیدونم چغندری که میریزن توش چیه. من فقط چغندر قرمز و چغندر قند دیدم. مال این آش چیه؟؟؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
اون چغندرا فک کنم فقط تو یزد پیدا بشه جای دیگه ندیدم
Iran (Islamic Republic of)
23:07 - 1399/09/14
تره و جعفری و اینا چیه میگین .شولی یزدی فقط اسفناج و شوید داره
Iran (Islamic Republic of)
00:04 - 1399/09/21
امتحان کنید یه اش متفاوت و بی نظیر
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج