طرز تهیه شربت سکنجبین؛ تجربه‌ی طعمی نوستالژی
۱۰۹۵۵۳۴
۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۱
۶۰۳۳
شربت سکنجبین یکی از شربت‌های خوشمزه و معروف قدیمی است که در قدیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. اما متاسفانه امروزه و با وجود نوشیدنی‌های صنعتی کمتر کسی است که به سراغ نوشیدنی‌های سنتی برود.

وب‌سایت غذالند: شربت سکنجبین یکی از شربت‌های خوشمزه و معروف قدیمی است که در قدیم بسیار مورد استفاده قرار میگرفته است. اما متاسفانه امروزه و با وجود نوشیدنی‌های صنعتی کمتر کسی است که به سراغ نوشیدنی‌های سنتی برود. ما در اینجا می‌خواهیم شما را با یک ترکیب عالی و پر خاصیت یعنی شربت سکنجبین آشنا کنیم.

شربت سکنجبین

سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود می‌آوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه می‌کردند، ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند؛ و امروز که عسل گران یا کمیاب‌تر از گذشته شده به‌طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند.

مواد لازم

  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • آب: ۲ لیوان
  • سرکه: ۱۰۰ گرم
  • نعناع تازه: ۱۵۰ گرم
  • گلاب: مقداری

شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

طرز تهیه:

۱: ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

۲: سپس نعنا را خوب و به دقت بشویید، لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید.

۳: بعد نعناع‌ها را به صورت دسته‌ای درآورده و دور آن نخ بپیچید و داخل مخلوط در حال جوش قرار دهید تا عطر و طعم نعناع جذب شربت شود.

۴: سپس کم کم سرکه و گلاب را اضافه کنید و بگذارید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.

۵: در پایان شربت را از صافی رد کنید و بگذارید تا خنک شود.

نکته: می‌توانید زمان سرو، از خیار و لیموی تازه در این شربت خوشمزه استفاده کنید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
09:42 - 1400/01/09
اگه. رسانه های عمومی مثل روزنامه، مجلات، رادیو، تلویزیون، اینترنت و،، ‌،،، این شربت سنتی و دیگر. نوشیدنی ها. را به مردم و خصوصا جوانان معرفی کنن. هم. مردم نوشیدنی طبیعی و سالم. مینوشند هم. اینکه. با. اشامیدنی های کشورشون اشنا می شن، یادش بخیر مادر. خدا. بیامرزم. چقدر. شربت. سکنجبین. رو. دوست. داشت، اما. من نتونستم. براش. تهیه کنم......؟.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
خدا رحمتشون کنه
Germany
13:00 - 1400/01/09
گذاشتن نعنا اشتباه هست هم رنگشو خراب میکنه هم بوی عرق نعنا میده مهم عطرش با سرکه هست
پاسخ ها
بدون نام
Japan
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
احتمالا مدت زمان زیاد با برگ تازه نعنا جوشاندید!!!
جایگزین ش می تونید از عرق نعنا استفاده کنید
عطر نعنا بی نظیر ه حال آنکه سرکه عطری نداره و بیشتر طعم دهنده س و خاصیت سم زدایی داره
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج