بهترین روش تهیه خورش قورمه‌سبزی با مرغ
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۳۳۲۳۰
۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
۹۰۶۴
خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود، ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

ایرنا: خورش قورمه سبزی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که اکثرا با گوشت گوسفندی تهیه می‌شود، ولی پخت خورشت قورمه سبزی با مرغ نیز خوشمزگی خاص خودش را دارد پس با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

بهترین روش تهیه خورش قورمه‌سبزی با مرغ

مواد لازم

  • سبزی قورمه: ۸۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سینه مرغ: ۲ عدد متوسط
  • لیمو عمانی: ۲ عدد متوسط
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا لوبیا‌هایی که از شب قبل خیساندیم را درون قابلمه می‌ریزیم تا در شعله متوسط بپزد و سپس به مرحله بعد می‌رویم (خیساندن لوبیا برای جلوگیری از نفخ شکم می‌باشد).

در این مرحله سبزی‌ها قورمه را به خوبی بشویید سپس ساطوری کنید و آن‌ها را درون تابه مناسب مقداری تفت دهید و بعد از چند دقیقه مقداری روغن بریزید و به خوبی سرخ کنید. توجه داشته باشید تا زیاد سرخ نشود تا خاصیت آن‌ها از بین برود.

بهترین روش تهیه خورش قورمه‌سبزی با مرغ

در این مرحله سینه مرغ را قطعه قطعه کنید و کنار بگذارید و سپس پیاز‌ها را خرد کنید و درون یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید و بعد نمک و زردچوبه را اضافه کنید و در آخر مرغ ریز ریز شده را اضافه کنید تا با بقیه مواد سرخ شود

سبزی قورمه سرخ شده را به قابلمه‌ای که مرغ در آن سرخ شده اضافه میکنیم و به خوبی تفت می‌دهیم و سپس لوبیا‌هایی که در مرحله اول پخته بودیم را اضافه می‌کنیم و سپس به همراه آب مقداری نمک، فلفل و ادویه‌های گوناگون می‌ریزیم و هم می‌زنیم. (مقدار آب باید ۱ بند انگشت از خورشت بالاتر باشد).

روی لیمو عمانی‌ها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید و هسته آن را خارج کنید و به همراه مقداری آبلیمو به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و در دمای شعله متوسط به مدت ۶۰ دقیقه بپزید و وقتی بعد از گذشت ۱ ساعت قورمه سبزی جا افتاد آن را با برنج نوش جان کنید.


۱۰ نکته مهم برای لعابدار شدن قورمه‌سبزی

برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید.

می‌توانید از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز استفاده کنید.

سبزی قورمه شامل گشنیز، جعفری، تره، شنبلیله و اسفناج می‌باشد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
روشا فارمسی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
نیکان فارمدمهر_فوتر
شفا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_تزریق چربی
اورانوس_فوتر2