آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۳۹۰۱۲
۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶
۴۳۶۲
پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می‌شود.

غذالند: پاستا آلانورما یک پاستا گیاهی خوشمزه ایتالیایی است که با بادمجان، گوجه‌فرنگی، پنیر پارمزان، ریحان تازه تهیه می‌شود. این غذا را با استفاده از ادویه‌های مورد نظرتان می‌توانید فوق العاده خوش عطر و خوش طعم کنید.

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه

مواد لازم

  • پاستا تورتلینی (پاستا فرمی): ۴۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده: نصف یک پیاز
  • سیر ریز خرد شده: ۳ حبه
  • گوجه فرنگی ساطوری شده: ۸۰۰ گرم
  • ریحان ساطوری شده: ¼ پیمانه
  • بادمجان خرد شده: ۳ عدد کوچک
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • ریحان تازه: برای تزئین

 


طرز تهیه

در یک تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود سپس پیاز‌های خرد شده را داخل آن کمی تفت می‌دهیم تا سبک شوند و سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی تفت می‌دهیم.

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه

گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه می‌کنیم و ۱۵  دقیقه سس را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.

پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ریزیم و قدری نمک اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند و در این حین، بادمجان‌های خرد شده را در تابه‌ای دیگر داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند.

پس از اینکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی پارچه روغن گیر می‌گذاریم تا روغن‌های اضافه آن گرفته شود و سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه می‌کنیم.

وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم. (زمان پخت پاستا همانند دستور پخت روی جلد باشد)

پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم و سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم و آن‌ها را کاملاً مخلوط می‌کنیم و پس از اینکه مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت، آن را در بشقاب می‌کشیم و باقیمانده سس را روی آن‌ها می‌ریزیم.

کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آن‌ها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌کنیم.


نکات مهم

بادمجان‌ها را با پوست به صورت حبه‌ای خرد کرده و مدت زمان کوتاهی در مقداری آب و نمک قرار دهید. سپس آن‌ها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

برای خوش عطر شدن غذا روغن زیتون و سیر رنده شده را در تابه بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

بعد از اینکه پاستا آبکش شد به آن مقداری از سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بگیرد.

آلانورما؛ یک پاستای گیاهی و خوشمزه


فوت و فن‌های تهیه انواع پاستا و ماکارونی

پیاز‌ها را درشت خرد نکنید. زیرا هم ظاهر زشتی به غذا می‌دهند و هم طعم آن را بدمزه می‌کنند.

اگر قصد استفاده از گوشت به عنوان ماده اولیه را دارید از ادویه‌هایی همچون فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زرد چوبه برای طعم دهی به غذا استفاده کنید.

بعد از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید. بعد از سرخ شدن گوجه‌ها و غلیظ شدن سس ماکارونی، برای ایجاد طعمی خاص و جذاب، می‌توانید مقداری پودر دارچین و آویشن به سس ماکارونی اضافه کنید. افزودن یکی دو قاشق آبلیمو تازه به این سس هم می‌تواند طعم ماکارونی شما را بسیار مطلوب‌تر بکند.

برای تهیه پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می‌شود که نوعی پنیر سخت است. گوارش و هضم این پنیر بسیار ساده است و بنابراین برای کودکان و سالمندان مناسب است. برای تهیه ۱ کیلوگرم پنیر پارمزان از ۲۴ کیلوگرم شیر تازه استفاده می‌شود بنابراین بسیار غنی و مغذی است.

از انواع دیگر پاستا می‌توان به: مک اند چیز با سس گوشت، لازانیا زیتی، پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
دکتر صالحی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر صالحی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تنورستان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر