کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۱۳۳۹
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
۵۱۴۹
کوکو ذرت یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و کمتر شناخته شده ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود ذرت برای بدن نیز بسیار مفید است. این کوکوی خوشمزه از ترکیب ذرت، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود.

پارسی‌دی: کوکو ذرت یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و کمتر شناخته شده ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود ذرت برای بدن نیز بسیار مفید است. این کوکوی خوشمزه از ترکیب ذرت، گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود.

کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کوکو ذرت تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو ذرت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو با ما همراه باشید.

مواد لازم

سیر: ۲ حبه

تخم مرغ: ۲ عدد

کنسرو ذرت: ۱ عدد

روغن مایع: به اندازه کافی

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذاخوری

کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در پیاله‌ای می‌شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد آرد سیب زمینی را کم کم به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا گلوله نشود. سیر را پوست می‌گیریم.

و آبکشی می‌کنیم و رنده ریز می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم و روی آن‌ها نمک، فلفل به مقداری که تمایل داریم می‌ریزیم. سپس دانه‌های ذرت را به مواد کوکو می‌افزاییم و در آخر گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می‌کنیم و خوب مایه را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

کوکوی ذرت؛ سریع، خوشمزه و مجلسی

در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سپس مایه را با دو کف دست ابتدا به صورت یک دایره حالت می‌دهیم و سپس آن را کف دست تخت می‌کنیم و با انگشتانمان به آن هر فرمی که دوست داریم می‌دهیم

و در روغن می‌گذاریم تا با حرارت کم مغزپخت و سرخ شود. در آخر کوکو‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. تمام کوکو‌های ذرت را به همین مدل سرخ می‌کنیم و در بشقاب می‌چینیم و با گوجه‌فرنگی تزئین می‌کنیم و با نان سرو کنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
تنورستان_فوتر
شفا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو