سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۱۱۴۹۰۵۱
۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۹
۹۰۴۰
سالاد اندونزی یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین سالاد‌های کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

پارسی‌دی: سالاد اندونزی یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین سالادهای کشور اندونزی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

این سالاد خوشمزه در میان مردم کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد و در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد اندونزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اندونزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم

هویج: ۲ عدد

خیارشور: ۴ عدد

ذرت: نصف پیمانه

کالباس: نصف پیمانه

کلم برگ قرمز: ۱ پیمانه

کلم برگ سفید: ۲ پیمانه

نخود فرنگی: نصف پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

کشمش پلویی: به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

طرز تهیه

ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب می کنیم که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبه های آبکش روی لبه های قابلمه بیفتد سپس در قابلمه ۱الی ۲ لیوان اب میریزیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.

بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم(دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند چون دیگر می شود هویج آبپز نه بخار پز) و هویج ها را سالم و یا از وسط نصف می کنیم و در آبکش قرار می دهیم و در قابلمه را می گذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.

ما هویج ها را بخارپز می کنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود. برگ کلم های سفید و قرمز را می شوییم و روی تخته ریز با برش های نازک و رشته ای خرد می کنیم و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده می کنیم.

سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب، غافل نشوید

نازک رشته ای خرد کردن کلم ها باعث زیبا و شکیل تر شدن سالاد شما می شود. نخود فرنگی ها را اگر تازه پاک کرده اید بشورید و در قابلمه ای آب بریزید و کمی نمک بپاشد و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.

(فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند) ذرت را نیز مانند نخود فرنگی در شیر جوش بریزید با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد. در کاسه ای بزرگ کلم سفید و قرمز خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی کنسروی یا پخته شده می ریزیم

و هویچ های بخار پز شده را روی مواد رنده می کنیم.خیار شورها را در ظرفی می گذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج می کنیم به مواد داخل کاسه می افزاییم

و کالباس را نیز با قسمت درشت رنده می کنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشته ای برش می دهیم و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز با مواد مخلوط می کنیم تا کاملا با سس آغشته شود

و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. در این نوع سالاد شما می توانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.

انتشار یافته: 10
در انتظار بررسی:4
Iran (Islamic Republic of)
11:54 - 1400/06/07
کشمش پلویی ؟؟!!!
پاسخ ها
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
اوهوم.
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
عالی میشه البته بعضیا کشمش دوس ندارن
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
بله
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
آره . خیلی عالی میشه
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
پ کشمش سبز
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
من بدون کشمش درست میکنم عالی میشه . طعم شیرین کشمش کاملا سلیقه ایه .
Iran (Islamic Republic of)
01:42 - 1400/06/08
کشمش تو سالاد یه شوخیه کثیفه:)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
تنورستان_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر صالحی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر
شفا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
نیکان فارمدمهر_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
فنی آتل_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی بانو_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تنورستان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر