این کتلت‌ها را تا به حال نخورده‌اید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
زمردی_داخلی2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۱۱۵۹۲۸۹
۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۵
۱۵۳۵۸
کتلت و شامی جزو غذا‌های بسیار خوشمزه هستند که بیشتر ایرانی‌ها آن را دوست دارند. وقتی مادر‌ها آن را درست می‌کنند، طعم و مزه خاصی دارد و آدم از خوردن آن‌ها سیر نمی‌شود.

برترین‌ها: کتلت و شامی جزو غذا‌های بسیار خوشمزه هستند که بیشتر ایرانی‌ها آن را دوست دارند. کتلت گوشت چرخ‌کرده با سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزی خوردن یا سالاد شیرازی، جزو غذا‌های بسیار لذیذ هستند که وقتی مادر‌ها آن را درست می‌کنند، طعم و مزه خاصی دارد و آدم از خوردن آن‌ها سیر نمی‌شود.

اما کتلت انواع متنوعی دارد که دستور پخت انواع آن را برای شما نوشته‌ایم.

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

ث

مواد لازم (4 نفر)

  • 250 گرم گوشت مرغ چرخ‌کرده
  • 200 گرم ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت
  •  1 دسته کوچک گشنیز ریز خرد شده
  •  1 دسته کوچک پیازچه ریز خرد شده
  •  یک عدد تخم مرغ
  •  نمک و فلفل سیاه
  •  روغن

طرز تهیه

1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

2. روغن را درون تابه بزرگی گرم کنید. با نوک قاشق، یک گلوله کوچک بردارید و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه بیاندازید تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.

3. این کتلت را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.


کتلت سالمون و سیب زمینی

ث

مواد لازم (4 نفر)

  •  400 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)
  •  2 پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی
  • 1عدد پیاز کوچک، ریز شده
  •  نصف پیمانه خرده های ریز نان خشک
  •  3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
  •  روغن زیتون
  •  حدود 150 گرم انواع سبزیجات ( گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن)
  •  یک پیمانه سس سالاد

طرز تهیه

1. ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسه ای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.

2. سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید.

3. کتلت ها را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.


کتلت گوشت

ث

مواد لازم (2 نفر)

  •  500 گرم گوشت چرخ‌کرده
  •  500 گرم سیب زمینی متوسط
  •  3 یا 4 عدد تخم مرغ
  •  2 یا 3 عدد پیاز متوسط
  •  2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  •  1 پیمانه خرده نان
  •  روغن
  •  نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را برای مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت زیاد در آب بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.

2. پیازها را نیز پوست بگیرید، رنده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. همچنین تخم مرغ ها، نمک، فلفل، جعفری و گوشت را به مواد قبلی بیفزایید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا هنگامی که کاملا یکدست شوند.

3. از این مایه، گلوله هایی به ضخامت 4 تا 5 سانتی متر بردارید. خرده نان ها را در سطح صاف پخش کنید و هر یک از گلوله ها را در این خرده نان ها بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. گلوله ها را به صورت بیضی شکل دهید به طوری که ضخامت هر کدام 1 سانتی متر شود.

4. درون تابه بزرگ و نچسب، روغن بریزید و گرم کنید. کتلت ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شوند.


کتلت مرغ

ث

مواد لازم

  •  یک عدد سینه مرغ متوسط
  •  2 عدد پیاز متوسط
  •  3 عدد سیب زمینی متوسط
  •  2 عدد تخم مرغ
  •  نصف قاشق چایخوری زعفران دم‌کرده
  •  یك فنجان پودر سوخاری
  •  نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. سینه مرغ را همراه با یك لیوان آب، یك عدد پیاز، كمی نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم بپزید تا آب آن كشیده شود. سیب زمینی ها را بپزید. آنها را تا گرم هستند رنده یا چرخ كنید. مرغ و سیب‌زمینی را مجددا چرخ کنید و پیاز را نیز داخل آنها رنده كنید.

2. تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل را به مواد بیفزایید و خوب ورز دهید.

3. كف دست خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و از مایه به اندازه یك پرتقال متوسط بردارید و آن را به صورت گرد یا بیضی شكل دهید و در روغن سرخ كنید.


کتلت مرغ و هویج

ث

مواد لازم (4 نفر)

  •  400 گرم گوشت مرغ
  •  2/3 پیمانه لپه
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  •  نصف پیمانه هویج رنده شده
  •  یک پیمانه گشنیز تازه
  • 4 عدد گوجه فرنگی متوسط
  •  1 عدد پیاز متوسط
  •  نمك، فلفل سیاه و زردچوبه
  •  5 قاشق مرباخوری روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه

1. ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید. لپه پخته شده را نیز چرخ کنید.

2. لپه را با پیاز، هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ، گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها با هم مخلوط کنید و ورز دهید.

3. در تابه‌ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.

4. گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با كمی نمك و فلفل مزه‌دار كنید و روی كتلت‌های سرخ شده بریزید.

5. آنها را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. سپس آنها را گرم سرو کنید.


طرز تهیه شامی گیلانی

ث

مواد لازم (6 نفر)

  •  500 گرم گوشت چرخ‌کرده گوسفد یا گوساله
  •  1 عدد پیاز
  •  2 عدد سیب زمینی
  •  250 گرم لپه
  •  75 گرم مغز گردو
  •  500 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون)
  •  5 تا 6 عدد تخم مرغ
  •  روغن مایع
  •  1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
  •  نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود.

2. سبزی را پس از پاک کردن، بشویید و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید.

3. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس آنها را با دورچین دلخواه سرو کنید.


شامی کشمشی

ث

مواد لازم (8 تا 10 نفر)

  •  300 گرم گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان
  •  یک پیمانه کشمش
  • دو پیمانه نخود خیس کرده
  •  یک پیمانه برنج
  •  2 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
  •  2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  •  2 تا 3 عدد تخم مرغ
  •  1 قاشق چایخوری زردچوبه
  •  2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا سیب زمینی
  •  1 عدد پیاز متوسط
  •  1 قاشق مرباخوری پودر کاری
  •  نمک و فلفل سیاه
  •  روغن

طرز تهیه

1. گوشت، نخود، پیاز و برنج را با کمی زردچوبه و فلفل بپزید تا گوشت نیم‌پز شود.

2. سپس گوشت و نخود را چرخ کنید. برنج را نیز جداگانه چرخ یا در غذاساز پوره کنید.

3. کشمش را بشویید و با آرد مخلوط کنید. مواد چرخ شده، کشمش، آرد، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر کاری و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط کنید. اگر لازم بود تخم‌مرغ سوم را نیز اضافه کنید.

4. روغن را داغ کنید و از مایع به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ بریزید و سرخ کنید.


کتلت تن‌ماهی با طعم جعفری

ث

مواد لازم (۳ نفر)

  • ۳۰۰ گرم سیب‌زمینی
  •  ۱۲۰ گرم ذرت کنسروی
  • یک قوطی کنسرو تن‌ماهی
  •  ۲ قاشق سوپ‌خوری جعفری خرد شده
  •  ۵۰ گرم آرد سوخاری
  •  نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید. آنها را پوست بگیرید و سپس له کنید.

2. سیب‌‌زمینی‌های له شده، تن‌ماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.

3. مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دست‌تان به شکل دایره کوچک درآورید، پس از آغشته کردن به آرد‌ سوخاری، در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید؛ البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یک‌طرف کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

4. کتلت ها را با لیموترش و در صورت تمایل با سبزیجات تازه سرو کنید.


کتلت سویا

ث

مواد لازم (4 نفر)

  •  نیم كیلو سویا
  •  100 گرم روغن
  •  200 گرم پوره سیب‌زمینی
  •  یك عدد پیاز رنده شده
  •  یك عدد تخم‌مرغ
  • یك قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  •  نمك و فلفل سیاه

مواد لازم سس

  •  یک قاشق غذاخوری روغن
  •  نصف قاشق چایخوری آرد
  • یکك پیمانه آب گوجه‌فرنگی
  •  نمك و فلفل

طرز تهیه

1. ابتدا سیب‌زمینی را بپزید و پوره کنید. سپس، یك قاشق غذاخوری روغن، سویا، پیاز، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و جعفری را كه در روغن كمی سرخ كرده‌اید به پوره اضافه كنید.

2. از خمیری که به دست آمده است گلوله‌های كوچك در دست درست کنید . آنها را در آرد بغلتانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

3. برای تهیه سس، ابتدا روغن را داغ کنید، آرد را در آن بریزید و هم بزنید. سپس، آب گوجه‌فرنگی را به همراه نمك و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

4. هنگامی که کتلکت ها سرخ شدند، سس را روی آنها بریزید و در ظرف بگذارید.


کتلت گرد غوره

ث

مواد لازم

  •  ۲۵۰ گرم گوشت‌ چرخ‌کرده
  •  یک عدد پیاز رنده شده
  • یک عدد سیب‌زمینی متوسط رنده شده
  •  یک عدد تخم‌مرغ
  • نمک‌ و زردچوبه
  •  یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  •  دو عدد متوسط پیاز سرخ شده
  • دو عدد سیب‌زمینی متوسط ورقه شده
  •  سه عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • گرد غوره
  •  یک لیوان سرخالی آب
  •  یک قاشق غذاخوری رب‌گوجه‌فرنگی
  •  

طرز تهیه

1. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی‌ پیدا کند. گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت بیضی در دست پهن کنید و در کف تابه بچینید.

2. این نوع کتلت باید ضخیم‌تر از کتلت‌های معمولی باشد. حلقه‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را روی کتلت‌ها بچینید و پیاز سرخ شده را با گرد غوره روی کتلت‌ها بریزید. یکی دو لیوان آب در آن بریزید و در ظرف را بگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد. مقداری رب گوجه‌فرنگی در آب مخلوط و در حین پختن اضافه ‌کنید.


طرز تهیه شامی بلغور

ث

مواد لازم

  •  250 گرم بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دو
  •  1 عدد پیاز بزرگ
  •  1 تا 2 قاشق غذا خوری موسیر خرد شده
  •  2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
  •  100 گرم پنیر سفید صبحانه رنده شده
  •  3 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان آب مرغ
  •  روغن مایع
  •  نمک و فلفل
  •  

طرز تهیه

1. بلغور را پس از پاک کردن، بشویید و خیس کنید.

2. پس از چند ساعت آب آن را خالی کنید و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم پبزید تا آب آن خوب کشیده شود.

3. سپس بگذارید بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده و موسیر و جعفری را ریز خرد کنید. آنها را به بلغور اضافه کنید.

4. پنیر رنده شده را هم بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و با مواد مخلوط کنید و خوب هم بزنید. از مواد کم کم بردارید و داخل روغن سرخ کنید.


شامی بادمجان

ث

مواد لازم

  •  150 گرم (تره، مرزه و جعفری ساطوری شده)
  •  پنج عدد بادمجان
  • نصف پیمانه برنج پخته شده
  •  نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •  250 گرم گوشت چرخ‌کرده
  •  دو عدد تخم‌مرغ
  •  یک عدد پیاز رنده شده
  •  نمک، فلفل و روغن مایع

طرز تهیه

1. بادمجان ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار ‌دهید تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش بریزید و با پارچه تمیز خشک کنید.

2. بادمجان ها را از وسط دو نیم کنید و در روغن تفت دهید. سپس روی دستمال کاغذی قرار ‌دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشت‌کوب، آن را بکوبید و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمسان مخلوط کنید و ورز دهید.

3. کف دست را چرب کنید از مایه به اندازه دلخواه بردارید و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ کنید.

برچسب ها:
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:7
Iran (Islamic Republic of)
09:50 - 1400/07/15
سلام خسته نباشید عالیییی هستش دستتون درد نکنه
Iran (Islamic Republic of)
12:09 - 1400/07/15
خدا قوت ممنون از این همه تنوع
من دونوع رو بلد بودم
Iran (Islamic Republic of)
20:16 - 1400/07/15
روغن خيلي مصرف مي كنه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
ادیب_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
ادیب_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
خرید باکس 2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
زمردی_فوتر موبایل اصلی
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی