«شیر عسل خانگی»؛ بعد از افطار بنوشید
۵۳۹۹۴۷
۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
۲۴۱۷۰
اگر به دنبال یک نوشیدنی گرم و شیرین می گردید، که هم بتوانید در خانه به راحتی درست کنید و هم به صرفه باشد، این شیر عسل خانگی را امتحان کنید.
وبسایت دلگرم: اگر به دنبال یک نوشیدنی گرم و شیرین می گردید، که هم بتوانید در خانه به راحتی درست کنید و هم به صرفه باشد، این شیر عسل خانگی را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • شیر   ۴ پیمانه
  • شکر   ۱ پیمانه
  • کره    ۶۰ گرم
  • ماهیتابه تفلون بزرگ  ۱ عدد

 روش صحیح تهیه شیر عسل خانگی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا شیر و شکر را درون ماهیتابه تفلون بزرگی بریزید (این بزرگ بودن و تفلون بودن ماهیتابه خیلی مهمه چون کارتون رو سریع تر میکنه) و خوب هم بزنید تا شکرش حل بشه بعد ماهیتابه روی حرارت متوسط بزارید.

 2. و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد حرارت رو ملایم تر کنید.

3. فقط مواظب باشید شیر ته نگیره اگه ته گرفت نتیجه خوبی نمیگیرید چون حداقل ۱ ساعت یا بیشتر باید حرارت ببینه. خلاصه شیر رو مرتب هم بزنید تابخار بشه, رنگ شیر تغییر میکنه و کرم رنگ میشه و مقدارش به نصف میرسه.

4. یادتون نره دور ماهیتابه ته دیگ میبنده مبادا با قاشق بکنید بریزید توی شیر عسلتون که گلوله گلوله میشه و اصلا ظاهر خوبی نمیگیره.

5. اواخر پخت شیر رقیق تر شده و کمی کشدار میشه توی این مرحله بهش کره اضافه کنید وقتی کره آب شد حرارت رو خاموش کنید.

6. و تا داغه اونو توی ظرفی بریزید که میخواید استفاده کنید چون شیر عسلتون بعد از خنک شدن کمی سفت میشه و بهتره تا داغه توی ظرف مورد نظرتون بریزید.

7. و بعد ازخنک شدن توی ظرف در بسته بزارید و توی کابینت یا توی یخچال نگه دارید.

8. با این مقدار مواد حدود ۱ پیمانه شیر عسلی غلیظ و خوشمزه دارید نزارید زیاد غلیظ بشه چون بعد ازخنک شدن سفت میشه، درست کردنش کمی وقت گیره، ولی در عوض با صرفه تره و بسیار خوشمزه. حتما یه بار امتحان کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:29 - 1396/03/16
پس این عسلش کجاست
پاسخ ها
بدون نام
-
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۶
نداره دیگه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج